27/8-10

Heej bloggen !

Nu var det länge sen jag uppdatera men jag har inte orkat :) Man är ganska trött nu när skolan har börjat ;P Eller det där skrev jag bara för att jag ska ha en ursäkt :D♥

Idag är det fredag och jag gick till 3. Skit kul att gå ganska långt på en fredag (eller innnnte :P) På morgonen hade vi idrott nere i norrsundet och då gjorde vi först en lek som heter konjaga. Man ska springa och hämta koner på det andra lages sida. Sen spela alla tjejer la cross (Stavning?) Sen åkte vi till skolan och hade so, eng, ma och no. Men på matten och no:n så kolla vi bara på film ;D HAHA !! Gissa vilken film ;) Haha ! Det var ice age 1 :P
Och som vanligt så börja ju maja grina i slutet när dom ska lämna tillbaka pojken till pappan :D Men nu sitter jag här och lyssnar på musik och väntar på att maten ska bli färdig men jag har vart lite duktig idag iaf för jag har pluggat :)

Puss&Kram♥

Fångarna på Fortet

Kollar nu på fångarna på fortet. Och när jag tänker på det så guuuuuuuuud vaaa jaaaag haaaattar oooormar !!!! HAHA !! Jag kom på det för att willy eller va han nu heter gick in i ett rum fullt av ormar och skulle kolla efter nummer på ormarnas magar. eeuw !!:D Jag längtar till bloggarna ska vara med och tävla ;))

Pss&kram♥


Match ;D

Hej bloggen ! Snart sticker jag på match ! Den börjar 5 på vifors :) Men jag vet inte vilka vi spelar emot ;P HAHA !!! Egentligen ska man veta det men inte jag ;P Skriver igen ikväll om hur det gick ;)♥

Puss&Kram♥

It´s was a GOOOD evening ;)

Godmorgon bloggen ! Nu har jag vaknat efter en kul kväll med brudarna (Klara, ellen, signe, wilma, agnes och amanda ) och också efter en kul natt med amanda :)♥ Men iaf igår va vi in och kolla på vampyrer suger på bio. Alla tyckte om den men den kunde bli lite väl överdriven ibland men den var skiiit bra =) Sen åkte amanda och jag hem till mej och åt och kolla på film och prata :)♥♥♥ Men idag blir det nog bara att softa ;)

Puss&Kram♥

Vanpyrer suger.....

Godmorgon bloggen ! Idag så ska jag och några kompisar åka och kolla på vampyrer suger efter skolan. HAHA! Jag vet inte om den är bra men jag tror iaf att den är rolig ;) Igår så var det fotbollsträning. Och det gick faktiskt riktigt bra tycker jag :) Hoppas det blir lika bra på söndag ;) 

Idag är det också kräftskiva hemma hos mej :D Amanda, cissi, linda och henka ska komma :) Det ska bli jätte kul :D för dom brukar jämt göra nånting så att vi börjar skratta XD

Puss&Kram♥ 


Andra dan i skolan ;D

Heej bloggen ! Dagen har vart rolig och mysig och jävligt blöt :D HAHA !!!! Det har regnat precis hela dan idag, för imorse så tänkte faktiskt jag åka buss till skolan för första gången på terminen :) Men då regnade det så då frågade mamma om jag vela ha skjuts ist. Och självklart att man vill ha det när det regnar :) Sen i skolan så fick vi våra skåp nycklar :) Jag fick underskåp. Men när jag skulle låsa upp mitt skåp och lägga min väska där så kunde jag inte vrida om nyckeln. Men då gick jag till calle och fråga om han kunde fixa mitt skåp. Men när han hade fixat det trodde han, så kunde jag ändå inte vrida om nyckeln. Och då sa han att förra året kunde dom ha bytt lås på skåpet bara för att den som hade det då hade tappat bort nyckeln men sen hittat på den igen och lämnat in den. Så då sa han att jag kanske ska få byta skåp eller så ska han byta ut cylindrarna i låset imorrn :)

Sen gick vi till hembygdsgården och grilla korv där och gjorde lite såna här lita på varandra övningar med klassen (I spöregnet). Sen gick vi tillbaks till skolan och kolla på en film där med 8b. Jag tror den hette flubber :P Kl 2 så sluta vi och då gick jag till bussen. När jag kom hem så gick jag ut med ludde och sen när jag kom in igen så var jag genom blöt och kall så då gick jag in i duschen. Sen vart jag hungrig så då gick jag och åt risgrynsgröt. Sen har jag bara kollat på film. Nu ligger jag och kollar på mrs murple :) Om det stavas så :D Men dagen har faktiskt vart jätte rolig !:D Hoppas er dag var lika rolig som min XD♥

Puss&Kram♥

18/8-10

Godmorgon bloggen ! Hoppas alla har sovit gott. Det har jag fast som vanligt så har jag drömt om att jag har blivit jagad :D Men men :) Nu sitter jag och väntar på att åka till skolan. Jag ska åka om 20 min typ :) Idag blir det bara att leka lekar typ. Men imorgon så börjar alla riktiga lektioner.

Träningen igår vart inte så lyckad. Först så var det inte min dag för jag fick inte upp bollarna i luften och jag kunde inte dribbla heller :( Men jag gjorde ett mål iaf det var ju bra :) Och 2 st gjorde illa sej. Men vi klarade träningen iaf :)

Puss&Kram♥

Dagens outfit


Jeans weekday
Tröja weekday
Bh/topp monki

Puss&Kram♥

Gårdagens shopping

Här kommer det lite bilder på kläderna jag köpte igår :)


(Här är alla tröjerna jag köpte idag + en till tröja som kommer lite längre ner. Alla är typ linnen utom tröjan med en fågel och tröjan med ett & tecken på :) Och linnet i mitten som man nästan inte ser är bara ett hel vitt linne.)

          
(Här är ett par högmidjeshorts och en högmidjekjol och en sjal :))




(Och dom här jeansen och den här tröjan :D)

Puss&Kram♥


17/8 = Skola

Godmorgon ! Idag börjar skolan ! Faaaan va kul det ska bli att träffa alla igen !:D Men det som inte kommer att bli så himla kul är att man måste gå upp så himla tidigt på mornarna. Men nu i början är det ingen fara :) Men asså jag har längtat till skolan :/ Hahaha !! Lite konstigt vaa ?  Men jag har längtat till alla kompisar och till alla lektioner ;P:D

Har nyss kommit ut ur duschen men nu ska jag gå och äta frukost sen blir det lite fix :D
Det kommer kanske lite bilder från igår med min shopping ;D
Ha en bra dag allihopa !!!!♥

Puss&Kram♥


Uppsala<3

Hej bloggen ! Det var länge sen jag skrev nu men jag har bara inte orkat :P Hahahah !!! Lite lat man är då ;D Men iaf nu om typ 2 timmar sticker jag och min familj till uppsala för att gå lite i affärer och äta och sånt :) Det ska bli skiiiiiit mysigt :D Och det blir nog lite shopping på köpet med XD Nu har jag nyss målat naglarna(Både uppe och nere XD) Hahahah Gud va kul man är idag ;D Nee jag bara skoja :) Men nu ska jag nog gå och äta en macka för jag börjar bli hungrig Och vi ska äta i uppsala på en ute servering tror vi. Men bara om det blir bra väder.

Idag vakna jag kl 8 ;D Ganska tidigt för mej men skolan börjar ju imorrn så man måste ju va förbered om hur det blir nu varje dag fram till lördag :) Sen gick jag ner och åt frukost och kolla lite på tv. Sen när jag hade fixat mej och så så vart det att gå ut med ludde. Jag lära gå ut med han i minst en halv timme bara för att han ska klara sej att vara inne hela tiden när vi är i uppsala :) Sen gick jag upp på mitt rum och fixa naglarna och lyssna på musik. Och sen gick jag bara ut och sola lite och nu sitter jag här :D

Ha en mysig dag allihopa :)♥
Puss&Kram♥

Wenglers inlägg ;D

Hej bloggen ! Nu är jag på wenglers och står och väntar på att gå till ica och hjälpa till att bre mackor til GBC (Greenbay classic) som är imorron uppe på vifors :) Det är typ en tävling med olika grenar i . Dom ska åka inlines i 12,4 km sen ska dom cykla 34 km sen ska dom simma 1,1 km och sist så ska dom springa 12,4 km :D Hahaha lite jobbigt vaa :D Och då ska jag och några till i mitt fotbollslag hjälpa till att bre mackor till dom som tävlar :) Men senare ikväll så ska jag bara äta taco med familjen sen ska jag typ bara gå och lägga mej för jag ska upp kl 9 på lördan för jag ska vara på vifors kvart i tio :)

the monkiworld

Hjeeee bloggen !! Här kommer det ganska många bilder från när jag och syster plockar körsbär i våran trädgård :PXD Sitt och njut XD♥ Varning : Det är inte så seriöst ;)



(Är det nå konstigt i trädet ?:P)










































Nu är det slut :P Men som jag skrev tidigare så var det inte serösa bilder ;D

Puss&Kram♥


Mina rågkex

Hej bloggen ! Nu har jag just bakat RÅGKEX !!! XD Hahahah !! Dom ska jag kanske sälja i kiosken på söndags matchen :D Men bara om dom blev goda annars slänger jag dom :P Men dom ser faktiskt ganska okeya ut XD Hahaha ! Fast man vet ju aldrig när jag har bakat dom :P:) Så här vart dom :




(De vart 47 st och det stog att det skulle bli ca 50 :D Så jag gjorde det ganska bra tycker jag :P;D)

Puss&Kram♥

5-1.......JIPPIE!!!

Igår så vann vi mot sätra med 5-1 :D JIPPIE !!! Och det gick så jävla bra. Vi trodde att dom skulle leda som vanligt men igår så var det faktiskt vi som ledde ;D Dom som gjorde mål i vårt lag var linn, ellen och jessica men sen var det nån mer men de kommer jag inte ihåg vem det var ;) Och i halv tid så ledde vi redan med 4-0 :D Asså det var så himla kul att jag inte kan beskriva det ;D Och det var jätte kul att träffa alla igen efter att vi skildes åt i sundborn :)

Bra tjejer !!!!

Puss&Kram


Solo

Hej bloggen ! Vet ni att nu har jag fått hem min solo tidning och med den så fick jag ett smink kit från mineral proof :) Värsta grymt !!! Solo är min absolut favorit tidning. För det finns allt i den. Det där mineral kitet var bara utöver men med själva tidningen så fick jag 3 eye liners (en svart, en vit och en beige)



Puss&Kram♥

Home sweet home

Tjabba tjena bloggen ! Nu när man är hemma från sundborn så kan man sova hur länge man vill man behöver inte gå upp kl 8 och äta frukost och man behöver inte heller åka och träna kl 10 ;) Idag är det första dan hemma sen sundborn och jag har typ bara slappat så himla skönt. Jag har kollat på film, gått ut med ludde och ätit :) Men man vill ändå att sundborn kunnat va några dar till för vi hade det så himla kul :) Så här har vårt lag aldrig varit förut nu är alla en stor grupp typ förr var det flera små ist :) älskar er tjejer !!! ♥♥♥♥♥♥♥ Det måste vi göra om !

Puss&Kram♥


Sundborn ;D

Hej ! Igår kom jag hem ifrån sundborn. Det har vart grymt kul !! Vi har tränat, skrattat och dom där standard grejerna också. Och sen så har vi också gjort tävlingar och så :D Och jag och karin vann fotbollstennisen :D JIPPIE !!! Hahaha ! Då fick jag 3 mentos :)

I fredags så spelade vi mot sundborns killlag som var i vår ålder :D Och det vart 3-3 :D Och innan matchen så trodde vi att vi skulle förlora stort men sen när matchen började så lag vi nästan bättre till än dom ;) Och när vi gick in i närkamperna med dom så ramla dom hur lätt som helst :D HAHAHAHA !!!!
Här nedanför kommer det lite bilder


(Precis när vi hade kommit till klubbstugan :D)


(Och sen försökte vi göra en pyramid :D Hahaa ! Vi klarade det faktiskt men jag fick inte med det på bild :( )


(Hhahaha !!! Här får ni en lite mobbad bild på mej direkt efter vi hade gjort pyramiden :D)


(Här är jag, jennie och emma när vi äter kladdkaka )


(Och här dansar vi lite :D)




(Och nu var det slut :) )

Den här dansen gick vi och dansa för grannen som fyllde 50 :D

Puss&Kram♥


Sundborn !!:D

Hej bloggen ! Det här kommer bli det sista inlägget tills på söndag. För imorgon åker jag och laget till SUNDBORN på träningsläger :D GUD VA KUL DET SKA BLI !!! Och ikväll så är det träning sen så är det typ bara att duscha, äta och packa klart allting sen är det nästan bara att gå och lägga sej :D För imorrn så ska vi typ samlas vid bk kl halv 8 på morgonen för att vi ska åka till leksand och va där tills de öppnar ;D Efter ska vi åka till stugan och äta och sova. Och när vi är där så blir det 2 träningar om dan ;P Men imorrn så blir det ju ingen träning för då har vi vart på leksand hela dan :) Men nu så ska jag gå ut med ludde :P 

Gissa vilket nummer jag har ;D
På söndag kommer det kanske massssssor av bilder :D

Puss&Kram♥ 


Ny målade naglar

Nu har jag målat mina naglar !:D Det vart i rosa :)


(Hahaha ! Det vart lite mobbat :D )


(Och jag målade också tå naglarna :) )

Puss&Kram♥


Naglar

Nu sitter jag vid tv:n och fixar mina naglar :) Jag kommer nog inte måla dom. För jag vill nog ha dom i vanlig färg nu :) Men jag vet inte till sist kanske jag ser en jätte fin färg som jag vill ha så jag målar på det :D(Man vet aldrig ;D) Och vet ni att jag lära klippa av mina långa naglar bara för att visa av mina naglar blev för tunna och det är inge snyggt att ha några naglar långa och vissa korta :P Så då klippte jag av alla jätte kort.


(Mina älskade långa naglar :) )


(Och här är mina korta naglar :P )

Jag lägger in ett inlägg till om jag målar mina naglar :P:D

Puss&Kram♥

Fotbollsträning

Idag är det  typ ingenting bara fotbollstränig kl 17.00. HAHAHA !! Gud va fint jag skrev ! HAHHA  17.00 XD SNYGGT !!!XD Men den börjar ju kl 5 så tills dess har jag ingenting ;D Men på fotbollsträningen så är det också nå föräldramöte över nån cup och SUNDBORN !!!!!:D JIPPIE !!

Puss&Kram♥

Igår

Heej bloggen !!!

Ni vet ju att jag och linn åkte in till stan igår. Och vi gick bara runt i lite affärer. HAHA, vet ni att jag hade 16 kr med mej in och när jag kommer hem så har jag ett läppstift och 3 klubbor(Eller jag kom hem med 1 klubba bara för att jag åt upp dom andra i stan XD). Men ändå så hade jag 3 kr med mej hem också :P:D HAHA !! Vet ni att det var ju värsta braa affären för läpstiftet kosta 10 kr och klubborna blev 3 kr XD Sen åkte vi hem med 16.10 bussen. Och när jag kom hem så fick jag bara gå upp och byta om sen så cyklade jag ner till amanda :) För vi skulle äta där. När vi hade ätit så satt vi oss och titta på film och satt vid datan :) Men när vi typ hade kollat på en film(Jag tror att den hete Paranoma activity? :P) Så gick vi ut och knäppte lite kort :D Men sen så kom det en epa och en typ king cab bil och körde runt oss så jag tror att dom så oss XD HAHHAA !!! Och då våga vi inte va ute nå mer för den var typ kl 12 på natten. Så vi gick in och satt oss vi datan igen och då kolla vi också på en till film :D Innan vi åkte hem så hade vi kollat på 3 filmer. Först den där Paranoma activity den andra motorsågs masaakern och till sist wallander vittnet :D) Den äckligaste var fan motorsågs masaakern !:D Men när vi åkte hem så var klockan 4 på morgonen XD HAHAHAHA !!!!  Sen gick jag bara och lag mej när jag kom hem för jag var så jävla trött ;P

Puss&Kram♥

RSS 2.0