Stan !♥

Nu sticker jag in till stan med Sabina och ska shoppa lite kläder ! JIPPIE ! Asså det ska bli så himla kul !
Jag kommer lägga in bilder på det jag köpte när jag kommer hem :)

Ha en riktigt bra dag allihopa !

Puss&Kram♥

Jobbar

Hej bloggen ! Nu står jag på Wenglers och jobbar. Jag blev inkallad för att det var mycket folk och att mamma var ensam. Men jag hade ingenting och göra så det var ganska bra att jag fick jobba idag. Dom ända planerna jag hade idag var att träna men det kan jag göra lite senare.

Ha en bra dag allihopa !

Puss&Kram


Avatar !

Har nyss kollat klart på Avatar. Och gud va BRA den var !!! Jag grät till och med lite på slutet. Hahah...

Jag har inte bloggat så himla mycket nu för jag har inte haft sån himla stor lust. Men på fredagen så gick vi upp ca 8 på morgonen för att åka till farmor och farfar och kolla på hästarna sen åt vi frukost där. Efter frukosten så åkte vi hem och började göra i ordning julbordet för kl 3 så kom kusinerna och mormor och morfar för att kolla på Kalle Anka. Efter Kalle Anka åt vi lite julmat efter det vart det att öppna alla julklapparna. Och jag är verkligen nöjd med mina julklappar iår. Fick allting jag vela ha. Men efteråt så satt vi bara och mös och då gick sabina/kusin och jag upp på mitt rum och kolla på filmen Remember me. Sen så åkte dom hem.

På lördagen så var det pyjamasdag. Alla i familjen satt i soffan med pyjamas och kolla på film hela dagen. Då kolla vi på O.c och dom andra vela kolla på Remember me. Och idag så åt vi frukost sen gick jag ut och gick för att ta lite frisk luft och för att komma ut lite. Sen vart det att göra sig i ordning för kl 4 så kom farmor och farfar och farbror Daniel och hans dotter Alice. När dom hade kommit så åt vi lite julbord igen sen så satt man bara och prata. Men det vart faktiskt en ganska lyckad dag ändå.

  

Hoppas alla har haft en bra dag.

Puss&Kram♥


Familjefoto


(Haha... Jag tror att vi är den snyggaste familjen ;D)

Ha en God Jul allesammans !

Puss&Kram♥

God Jul !!!!

God Jul allesammans ! Hoppas alla får en riktigt mysig julafton med massor av paket och god julmat !



Puss&Kram♥

Julgranen klar

Nu är också julgranen julpyntad och klar. Och julklapparna ligger där dom ska :)




Ha en trevlig kväll allihopa för jag kommer inte blogga nå mer idag tror jag.

Puss&Kram♥

Apelsiner

Nu har vi pyntat klart julbordet så nu kan det va jul och julklapparna är också redo så nu kan det verkligen bi julafton. Fast först så ska man hem till farmor och farfar och fira jul ikväll. För att på julafton så kommer mormor och morfar och mina kusiner och moster och morbror. 

Här kommer julbordet.

 





Puss&Kram♥

Betyg

Idag i skolan så fick vi våra betyg. Och jag vart faktiskt riktigt nöjd med mina. Asså jag var så jävla nervös när jag skulle gå upp och hämta dom i klassrummet. Men nu sitter jag här vid datan och kollar på dagens avsnitt av Mysteriet på Greveholm. Och tycker att man inte behöver vara så nervös.

Asså jag kan inte fatta att det är den 22:a idag ! Asså det är inte klokt ! Jag tycker att det har gått jätte snabbt. För det känns som om skyltsöndagen inte är så himla länge sen men den var ju sista helgen i November. 

Jag knäppte lite kort på mina betyg :)

 





Hoppas att ni också fick bra betyg den här terminen.

Puss&Kram♥

Love you !♥

Idag när jag knäppte kort i köket så vela också Ludde va med. Så då knäppte jag lite kort på han och så har mamma nyss klippt han i ansiktet. För hon tyckte att på julafton skulle han väl få se lite. Hahaha.... Men bilderna vart faktiskt riktigt söta !



 





Gulliga lilla hund. Älskar dig !♥

Puss&Kram♥

Pepparkakor !

Nu har jag precis blivit klar med mina pepparkakor. Dom vart så himla snygga ! Verkligen evelina style. Hahaha.... Eller snarare Svensson style :D
Dom ska vi ha på julafton för vi vela ha pepparkakor på julafton och då är det inte så himla kul att ta fram köpta. Och sen är det ju också kul att baka !
Jag knäppte lite kort på dom :)







Hahaa... Sista bilden ser lite konstigt ut för den vart jätte mörk så jag lära redigera den jätte mycket.

Puss&Kram♥

Dagens outfit

Här komer dagens outfit. Idag vart det en cardigan från Cubus, t- shirten kommer också från Cubus, linnet H&M och tightsena kommer från Ginatricot.

 

T- shirten och en lite knäpp bild som jag bara kände för att knäppa. Hahaa...

 

Puss&Kram♥

Dagens outfit

Nu kommer dagens outfit. Kommer lite sent men men....

Dagens outfit var en liten slöö outfit. För att jag var och röck en tand idag. Gjorde inte alls nå ont. Men jag fick ju bedövning så då ska det ju inte göra ont. Men jag känner mig lite stolt :) Haha... Men det ska lär man väl få göra ibland.

 

Och om ni undrar så är allting från Ginatricot.

Jag knäppte också lite face pictures.

 

Haha... andra bilden var lite CRAZY !!

Puss&Kram♥


Julklappar !♥

Idag vart jag äntligen klar med mina julklappar. Och det känns som om alla kommer gilla allt dom får :) Eller man får väl hoppas. Och det är så läskigt att precis när jag hade gjort klart mina julklappar så räknade jag dom och det var precis 14 st. Och jag är 14 år så lite läskigt. Och att jag är också nöjd med dom så jag känner inte att jag vill göra några mer. Men det är nog bara jag som inbilar (stavning?) mig.

Jag knäppte lite kort på dom. Eller ganska många.




(Den här bilden gillar mamma ganska mycket ;D)





Hoppas ni är också nöjda med era julklappar.

Puss&Kram♥

Tv ♥

Nu sitter jag och kollar på Berg flyttar in. Idag är hon hemma hos Andreas lundstedt i Alcazar. Det är lite kul att kolla på :)
Iallafall om det är nån bra som hon ska flytta in hos eller sova över hos kan man väl säga. Ikväll så ska jag börja kolla på den nya serien Mord i sandhamn. Jag tror att den kan va riktigt bra.

Och vet ni min syster var så himla snäll idag så hon gick till bikbok och köpte precis likadana byxer som jag hade sönder. Men dom fanns inte i M så det vart L men dom satt faktiskt riktigt snyggt. Dom var lite pösig som man vill ha dom. Så nu tack vare min syster är julen räddad :)♥ Älskar dig syster !!!♥ Hoppas du gillar dina julklappar iår och det är ett syfte med dom.

Och ikväll så blir det att direkt efter Mord i sandhamn att gå och lägga mig för jag ska gå i skolan imorgon !! Jippie ! Asså jag har aldrig längtat att få gå i skolan men det gör jag faan nu ! Det ska bli så kul att få träffa alla igen innan jullovet. Och att nu har man ju typ inga lektioner u är det bara såna där mysiga grejer.



Ha en fortsatt treevlig och roolig måndag :)

Puss&Kram♥

Jag önskar mig

Iår så önskar jag mig en Ipod- spelare som gör att man kan lyssna på musik från Ipoden högt. En riktigt smart grej tycker jag.
Ipod- spelaren kan man ta med sig överallt och den är också lätt att ta med. En riktigt bra julklapp tycker jag.



Och den är riktigt snygg också.

Puss&Kram♥

Vinterns bästa film



Vinterns bästa film att titta på är The day after tomorrow. Den handlar om en istid som kommer in och det blir kaos i hela världen. En forskare som försöker varna alla om istiden men ingen tror på honom. Efter några dagar börjar tonadosar och översvämningar och i vissa länder faller till och med stora isblock från himlen. Och till sist så är jorden en livsfarlig plats för människan.

Jag rekomenderar den här filmen till alla. Helst i vinter mörkret när man har nån att mysa med eller när man känner för en lite läskig film när man är själv hemma.

Puss&Kram♥  


Arg, ledsen !

Faan va arg och ledsen jag blir på mig själv ! AAaaaaaaaaaaaaa !!!

Asså jag skulle vara duktig och stryka mina julaftons kläder. Så jag skulle börja med byxerna. Dom hade jag köpt på bikbok och när jag kom hem så tyckte jag dom var för långa så jag tyckte att dom sulle bli ännu snyggare om jag sydde upp dom. Och när jag hade sytt upp dom vart jag så jävla nöjd med dom. Och sen så hitta jag en skit snygg tröja igår som passade dom där byxerna så himla bra. Och jag sydde upp byxerna i skolan på syslöjden och då sa jag att jag ville bli klar med byxerna så jag ville ta hem dom och göra klar dom hemma. Och då sa min syslöjds lärare att när jag hade sytt klart dom så skulle jag stryka dom. Men inte högre än 2 på strykhjärnet (Stavning?). Aa men iallafall. Temperaturen fick vara 1 eller 2 inte 3 för om jag hade på 3 så skulle tyget smälta och det skulle bli ett hål. Och då när jag skulle ställa in graderna så fanns det inge 1, 2 eller 3 så jag trodde att det var på typ 2 och när jag började så lossnade lite av tyget på strykhjärnet och det vart ett litet eller ett ganska stort hål. Och fyy faan vad jag är arg på mig själv !

Japp så nu har jag inge julaftons kläder som jag trodde att jag hade. Och det värsta är ju att jag var ju så jävla nöjd med dom så att det inte var sant.



Gör inte lika som jag gjorde.

Puss&Kram♥

5 dagar !♥

Godmorgon !
Nu sitter jag i soffan och kollar på alphint :) Jag kollar inte så mycket så jag vet inte om svenskarna ligger bra till. Hahaa.... Och vet ni vad jag kom på idag då ? Att det är bara 5 dagar kvar till JULAFTON !!! Värsta kul ! Jag längtar som en griiisss !! Eller det gör nog alla ;D

Idag blir det nog att bara slå in alla julklappar så att man blir klar och sen så ska jag försöka fråga pappa om jag får träna idag. Det kommer jag nog inte få men det är värt att försöka iallafall. Och sen så ska jag kanske ringa till sabina/ kusin och fråga om hon kan dansa idag. Vi brukar alltid dansa på julafton. Det har blivit en jultradition. Och vi har gjort det ända sen vi var små så då måste man ju fortsätta. Haha..

Ha en rolig söndag allihopa ! 

Kommer igen bild nu men kanske lite senare :)

Puss&Kram♥ 

Kina mat ! Mmm....

Hej. Nu har jag precis ätit kina mat med familjen. Gud va gott det var ! Trodde inte att det kunde vara så himla gott ! Men jag har iallafall gjort en bra sak idag eller egentligen flera. Först så har jag köpt julklappar till maja och sen så har jag köpt mina julaftons kläder. Värsta snyggt tycker jag :) Men ni kommer få se dom bara på julafton :) Hahaa...

Här kommer en bild på mina julklappar förra året.

 

Men ha en mysig och härlig lördagskväll !

Puss&Kram♥

Outfit

Här kommer dagens outfit.



Och idag har min ända tummring eller egentligen min ända ring överhuvudtaget. Det här ska man kanske inte skriva men egentligen så är det min systers ring som jag brukar låna ;) Hehe.



 

Om ni undrar så aa det är 2 diamanter längst fram på ringen som fattas.

Ps. Jag älskar min PUDEL !

Puss&Kram♥

valbo här kommer vi !

Hej bloggen ! Eller man ska kanske säga godmorgon ;D haha..

Nu har jag precis ätit frukost. Och idag vart det inte min specialare. Hahaa.. Idag vart det yoghurt och 2 mjuk mackor. Men nu ska jag upp och tvätta ansiktet sen ska jag bara mysa och sen typ vid halv 1 eller 1 så ska jag göra mig i ordning för jag ska åka in till Valbo idag med min familj. Älskar när alla vi åker in till valbo och handlar julklappar ! Det är så himla mysigt. Och då ska jag köpa klart lite. Kanske om jag hittar så ska jag köpa julaftons kläder. Hoppas att det finns nå snyggt. Sen så ska jag också köpa till min underbara maja !♥ Har ingen idé vad jag ska köpa till henne. Men det finns säkert nånting som är fint. Det brukar det finnas iallafall.

Jag kommer blogga mer idag så håll utsikt :)

Här kommer lite bilder på mig i egypten 2010.



(Oj men gud vilka mörka ögonbryn jag hade. Där hade jag precis gått och noppat dom.)

Puss&Kram♥

Dagens outfit





Puss&Kram♥


Hälsocentralen

Hej.
Nu har jag precis kommit hem från hälsocentralen. Det ända dom trodde var att det var loppbett från ludde. Och då tänkte mamma och jag bara *Aldrig i livet* ;D Hahaha...
Nee men typ. Asså om ludde skulle ha loppor på sig så skulle det klia på honom och det gör det inte. Och att ludde sover aldrig med mig. Han sover bara med mamma och hon har inte fått nå röda prickar på ca 10 år. Så om det blivit värre till nästa vecka så tycker mamma att vi ska ringa upp igen. Här kommer lite bilder som jag tog ut från fönstret nyss.





Det snöar jätte mycket fast det syns inte på bilderna så himla bra :)

Puss&Kram♥

16/12- 2010

Nu har jag lite dålig fantasi så jag kommer att ha en liten


FRÅGESTUND !!!


Ni kan fråga precis vad ni vill. Och jag kommer att svara så personligt och bra som möjligt :)


Så börja fråga !

Puss&Kram♥


Jag just nu



Puss&Kram♥

Hiss eller Diss

Hiss

1. Sex and the city 1 och 2

2. Vindruvor

3. Skissblock


Diss

1. Röda prickar

2. Trötthet

3. Godis


(Lite hästar på julafton ska det va :D )


(Jag och syster♥)

Uush nu har jag lagt upp för mycket bilder på förra årets julafton. Hahaha... Ni börjar nog bli lite irriterande på mej tror jag :) Men jag kommer nog fortsätta för jag älskar julen ;D

Puss&Kram♥


15/12- 2010

Hej. Nu sitter jag i soffan och kollar på lyxfällan fast den är inspelad. Eller mamma kollar på det :) Idag fick jag va hemma från skolan för det kan ju smitta om det är nån barn sjukdom som mamma och pappa säger. Men då säger man ju inte emot :) Hahaa... Det är ganska skönt att vara hemma och vila men det ända negativt är att man inte får träna nå :(

Idag blir det nog bara att titta på film, blogga och kanske så ska jag kanske börja läsa igen i min bok :D Haha.. Ööm jag har vart lite slö så jag har inte orkat läsa nånting. Men det kanske blir lite idag.

 
(Jag från i sommras )

Hoppas alla har en bra onsdag ! Prick 1 vecka kvar innan jullov !:D

Puss&Kram♥ 


Röda prickar ?!

Hej. Nu har jag märkt att jag har röda prickar över hela magen och lite på låret. Inte kul ! Och jag som skulle börja hård träna nu men det går inte för då kanske det blir värre. Och det skulle inte heller vara så himla kul. Och precis när jag skulle byta om till fotbollsträningen idag så märkte mamma att jag hade dom på hela magen och lite på låret och lite på ryggen. Hoppas att det går över snart så man kan göra vad man vill och inte behöva vila. Men nu skulle det faktiskt vara skönt att vila lite efter igår när man gick och sjöng typ i flera timmar :)
Men ha en fortsatt rolig tisdags kväll !

Nu sitter jag och tittar på O.C med familjen. Senare ska vi kanske göra lite popcorn eller blir det kanske lite lussikatter.

Här kommer en bild på mina mystiska röda prickar.



Puss&Kram♥

Bildbomb på Luciatåget

Här kommer lite bilder från igår när det var luciatåg.








(Hahah.. här ser jag lite vettskrämd ut :D)



















Efter lucian så var det skolbandets tur att spela :)







Det var alla bilderna :) Hoppas att ni tyckte om dom :)

Puss&Kram♥

LUCIATÅG

Hej bloggen. Idag har inte jag bloggat nått bara för att jag gick upp kl 5.30 för att duscha, äta, sminka mig och packa allting. För vi skulle ses i kyrkan halv 8 för att träna lite och sen visa upp det för skolan halv 9. Det var skit kul ! Men när man precis skulle gå in så var man så jävla nervös asså jag skulle kunnat skrika. Asså så nervös var man. Men nu är det bara en gång kvar för allmänheten ;D Hahah... Och det börjar kl 6 men vi ska träffas i kyrkat kl 5 för att kunna byta om i lugn och ro och så :) Jag kommer kanske lägga in några bilder som pappa och min syster har tagit men bara om dom vart bra. 

P.s det kommer ingen bild nu för jag har lite bildbrist :)

Puss&Kram♥ 


KUSINFOTO

Här kommer ett kusinfoto som togs när vi firade min systers 18 årsdag här hemma i sverige. Okej jag varnar att jag såg inte så himla glad ut. Hahaha...


(Det är jag längst upp till vänster och min syster bredvid mig. Sen är det farmor längst till höger. Längst ner till
vänster så är det joline och bredvid henne sitter alice och sen till sist så är det michell. Det här är bara på pappas sida ;))

Puss&Kram♥ 

GODMORGON

Godmorgon allesammans !
Nu sitter jag i soffan och har just ätit min speciella frukost ;D Hahaha... Ni vet nog vad jag menar. Hahaha...
För ni som inte vet redan så brukar jag äta risgrynsgröt med socker och kanel och 2 mjuk mackor. Jag har black out nu. Jag kommer inte ihåg om man säger mjuk mackor eller inte. Hahah... Ääh ni förstår nog ändå :) 

Idag kl 5 så ska man upp till kyrkan och träna på luciatåget. Men före det blir det nog bara att mysa, blogga och kolla på film men det hör nog med på mysa. Ha en riktigt mysig söndag allesammans !



Puss&Kram♥  


SEX AND THE CITY THE MOVIE

Har nyss kollat klart på sex and the city the movie. Och imorgon så ska jag kolla på sex and the city 2. Har redan sett 2:an en gång och JAG ÄLSKADE DEN !;D Asså man kan inte få nog av dom.

Nu ska jag gå och lägga mig. För jag är så jävla trött ! Hahaha... jag har ju både skottat och tränat idag så då får man va trött tycker jag ;) Imorgon är det ju sista luciaträningen så då lär man ju vara med så då lär jag missa fotbollsträningen. Men dety är nog ändå bra för förra träningen så stog jag i mål och då stuckade jag fingret så det vart alldeles svullet och mörk blått. Hahaha... Inte mysigt. Men godnatt allesammans och ha en trevlig kväll !

Puss&Kram♥

SSX 3

Nu ska jag sätta mig och spela SSX 3. haha.. värsta kul ! Det var så himla länge sedan. Hoppas att det är lika kul som jag kommer ihåg att det var.





Puss&Kram♥

VINTERLAND

Nu har jag just varit ute och knäppt lite kort :) Tycker faktiskt att dom vart ganska fina. 

  













Och till sist en bild på mig :D



Kommentera gärna vad ni tycker om bilderna.

Puss&Kram♥


MYSDAG

Hej !
Nu sitter jag här i soffan och kollar lite på skidor. Fast jag kollar typ inte. Hahaha... Jag kollar typ mer på lika bloggar och lite på facebook. hehee... Idag ska jag gå ut och knäppa lite kort hade jag tänkt och sen ska jag lägga ut det på bloggen. Jag vet inte direkt vad jag ska knäppa kort på men jag hittar nog på nått. Eller så kan ni skicka några exempel på där man kan ta kort på kommentarerna ;) Idag kommer det bli en liten mysdag. Gud va skönt ! Hoppas att ni också kommer ha en rolig och mysig lördag !

Nu ska jag gå och göra i ordning lite frukost för jag börjar bli lite hungrig :)

Puss&Kram♥ 

VEM VINNER ?!

Undra vem som vinner idol ?! Jag hoppas själv på att minnah ska vinna. Men jag tror att det blir Jay som vinner.
Vem tror ni kommer vinna ?



Jay eller Minnah

Puss&Kram♥


SKÖN FREDAG

Sitter nu framför datorn och kollar lite på olika bloggar. Idag var det nog den skönaste fredagen på länge. Alla arbetena är inlämnade och klara och vi har nästan inga arbeten kvar att göra. Jo bara spanskan men då ska man bara lära sig ett par spanska ord. Det har jag nog redan berättat. Hehe...

Nu ett tag blir det nog mer bloggande än före bara för att det är inte lika mycket i skolan. Ringde till polisen idag och fråga efter prao. Eller snarare min pappa gjorde :D Hahaha... Men jag vågade faktiskt inte. Asså vad skulle man säga ? Ööm hej jag heter evelina och jag skulle kunna tänka mig att jobba som polis när jag blir stor. Tar ni prao ? Haha... Jag skulle känna mig lite töntig som ringde och frågade men jag skulle aldrig våga gå dit för jag skulle bli så jävla nervös. Hahaaa.... Men pappa ringde och frågade och då sa dom att dom inte tar in prao. Så det blir bara att leta vidare. Men jag tror att jag ska gå till ett gym och fråga. Värsta kul det skulle vara ! Ja det är väl bara att hoppas att man får en prao på det man vill så man inte lär bli bort placerad.

Jag idag :D

  

   

Och sen vela ju också mamma va med så här kommer en bild på henne :)



Bilderna vart lite konstiga för att det vart så mörkt på bilderna fast jag tände alla lamporna så jag lära redigera lite mycket för att man skulle se nått. Heehe...

Tights 99 kr Ginatricot
Linne 99 kr Ginatricot
Skjorta 99 kr H&M

Ha en fortsatt rolig och mysig fredag kväll allesammans ♥

Puss&Kram♥


SKOLA

Nu sitter jag och ska precis äta frukost. Sen blir det som vanligt julkalendern. När manb har börjat kollat på julkalendern så kan man inte sluta :D Idag ska alla arbeten in så nästa vecka blir det lugnt då har jag bara ett litet prov i spanska. Man ska bara översätta en text. Igår satt jag uppe och gjorde klart alla arbeten värsta skönt !

Nu ska jag äta.

Ha en mysig fredag allihopa !

Puss&Kram♥

FOTBOLLSTRÄNING

Hej ! Nu har jag just klätt på mej till fotbollsträningen som börjar kl 5. Idag ringde amanda som är i hong kong den lyckosten ! Jag är inte ett dugg avundsjuk !;D Hahaha... Hon ska ju vara där i 5 veckor så jag tror hon kommer vara lite brunare än oss andra när hon kommer hem. Och sen kommer hon också åka til thailand och vara där nån vecka. I hong kong var det klockan 10 på kvällen och det var ca 10 grader varmt. Inte ett dugg avundsjuk. Imorgon är det fredag faan va skönt ! Och imorgon så är det sista dagen alla arbeten måste in så att dom kommer in i betygena.

Nu måste jag sticka på träning. Men ikväll blir det bara plugga och plugga för att bli klar tills imorgon.

Puss&Kram♥

LEDSEN

Hej bloggen. Jag är ledsen att jag inte lag in dagens outfit idag som jag lovade men jag har faktiskt suttit och pluggat hela dagen. Idag fick jag med mej 3 arbeten hem. engelsk filmrecension, svensk deckar novell och engelskt fakta blad om Canada. Inte kula grejer direkt men det måste ju göras men efter den här veckan då kommer jag ha tid att blogga för alla arbeten måste in senast på söndag för på tisdag sätts betygena så nästa vecka blir nog väldigt lugn i skolan. Kommer bli så himla skönt ! Känner som att man har suttit och pluggat varje dag nu i veckan för att hinna bli klar :) Men nu lovar jag verkligen att nästa vecka eller när den här veckan är slut så kommer jag blogga kanske iallafall 2 gånger om dan eller till och med mer kan det bli :)

Ha en trevlig torsdag imorgon allihopa !!♥

Puss&Kram♥

TRÄNING

Hej bloggen ! kom just och satt mej vid datan efter ett träningspas och lite plugg. På fredag är det ju sista dagen att lämna in alla arbeten innan man blir betyg satt. Hahaha... Så det är ju bara att plugga plugga och plugga ! :D Idag skulle det ha vart fotbollsträning men vi hade visst bytt tränings dagar till tisdag och söndag så det blir ju bra :D Imorrn blir det nog också lite plugg och kanske lite träning. Och sen ska jag nog vara så duktig och lägga in dagens outfit. Hahaha.. Jag är så duktig som tänker att jag ska va duktig. Hahaa .. det där lät lite konstigt :D Hahaha ! Nee men nu lär man nog gå och lägga sej annars orkar man väl inte gå i skolan imorgon. 

Sov gott allihopa !

Puss&Kram♥ 

DAGENS VILL HA

Här kommer lite kläder och accessoarer jag är helt kär i !:)♥

             

              


Alla grejerna kommer från härliga och den mest älskade butiken av mej..........H&M !!!!;D♥

Puss&Kram♥

PLUGGAR

Nu har jag kommit hem från skolan och ska direkt sätta mej och plugga för annars blir det att jag sätter mej och kollar på facebook och sen så sitter jag där hela kvällen. Hahaha... Inte bra ;D Måste försöka att bli klar med allt innan fredag för nästa tisdag sätts betygena så det är bara den här veckan med mycket plugg sen är det typ som jullov ! Evelina gillar !:D♥


(Jag och syster förra julafton♥)



Puss&Kram♥


Andra advent♥

Godmorgon bloggen ! Här sitter man  i soffan kl 7 på morgonen. och softar lite tills man ska sätta igång att göra frukost. Sen blir det ju som vanligt. Att titta på julkalendern ! Hahah ! Men den är ju så himla grym ! Man kan inte missa ett ändå avsnitt för då blir man typ helt knäpp ! Hahahahaha....... Nee men den är ju så bra att man vill se alla avsnitten.

Idag blir det att åka till skolan och idag så är det kanske luciaträning. Jag kommer inte ihåg men man får väl hoppas att det är det för det är ju så himla roligt ! Senare när man har slutat så går man väl till mamma för hon slutar också 4 idag och om jag åker med henne kommer jag hem tidigare och sen så behöver man inte åka buss. När jag kommer hem kommer jag blogga lite sen lär man sätta igång att plugga för efter den här veckan lär alla arbeten vara klara. 

                                                              Andra advent!♥

 
(Förra årets familjefoto !♥)

Puss&Kram♥


JULKLAPPAR

Hej bloggen ! Nu sticker jag in till stan för att köpa JULKLAPPAR !! Värsta kul ! Och det som kommer bli roligast är ju att man åker med Maja sjöberg ! Hahah ! Vi kommer nog shoppa ihjäl oss. Hahaa !

Ska försöka blogga så mycket som möjligt ända fram till jul och om jag tycker det är roligt så kanske jag fortsätter blogga efter jul också.

Ha en bra lördag allihopa !

Puss&Kram♥

RSS 2.0