MEE TODAY



Puss&Kram♥


HASSELA PICTURES

Tog lite bilder i hassela idag. Riktigt fina !



 

 
(sista bilden är på vår stuga. haha.. mysig vaa)

Puss&Kram♥

Hassela

Sitter nu i hassela och nyss ätit lunch. Det vart rester efter tacon igår men det var lika gått ! haha.. Men idag vart det visst 2 outfits för man är ju mycket utomhus när man är här uppe så jag tänkte att det varlite kul att se hur man ser ut utomhus. I know little crazy but i like to be crazy it´s my style. haha.. Men nu blir det att titta på trav för vi var och köpre harryboy eller hur det stavas. Så nu ska man vinna pengar. hahah.... Hoppas man !

Puss&Kram♥


Dagens inne outfit

 

Puss&Kram♥

Dagens ute outfit

 

Mysbyxor Norrham
Fleecetröja H&M
Linne Ginatricot

Puss&Kram♥

BAKAR

Står nu i köket och bakar morotsbröd till helgen. Kommer bli så jävla goda frukostar i helgen så det bara inte är sant ! Laddar upp en bild på dom när dom är klara för det är då dom ser goda ut nu ser det mer ut som en stor deg klump. hahaha....

Puss&Kram♥

ENGELSKA

Sitter nu efter en god frukost och ska börja hålla på med engelskan. Då ska vi skriva om ett engelsk land. Och jag har valt canada. haha... Roligt ! Egentligen så skulle jag ha börjat med det typ igår men då höll jag på med bloggen så jag glömde bort det men som tur var så kom jag på det idag.

Men senare på eftermiddan så ska mamma, pappa och jag åka upp till stugan i hassela och va där hela helgen. Skit mysigt ! Det är så himla mysigt att vara där uppe så det inte är sant ! Men fredrica ska stanna hemma. Men ska försöka skriva lite inlägg i hassela också. Och kanske lägga in lite bilder. Här kommer det en bild när jag var i hassela i år men på våren och åkte för första gången snowboard. Hahaha...


(Man ser ut som ett proffs men ni skulle se sen för direkt efter dom hade tagit den här bilden då stupa jag rakt framåt...hahaha...!)

SVAMP

Sitter nu och kollar på Robinsson med syster medans mamma jobbar för fullt i köket med att koka svamp/kantareller. Idag tänkte jag också beställa kläder från bubbleroom men dom har inte den storlek jag vill ha. Lite tråkigt. Snälla bubbleroom ta in fler storlekar på blusarna ! Haha.. Jag vela ha en blus med mej till egypten men om den inte finns i rätt storlek är det ju ingen idé att köpa den. Men senare ikväll blir det nog bara att gå och lägga mej för jag är så himla trött.

Puss&Kram♥ 


Dagens outfit

Idag orkade jag inte ta kort på outfiten men jag kan skriva om den.

Rosa Betty Boop Mysbyxor H&M?
Rosa Betty Boop Myströja H&M?
Svart linne Ginatricot
Lila strumpor H&M

Det var mycket H&M idag men dom har bra kläder ! hahah...
Här kommer en liten bild på ansiktet men då får ni se vilken rosa det var. hahahah...



Puss&Kram♥


NEW PICTURES

Var nyss ute och tog lite kort. Dom blev riktigt coola faktiskt.

 


 

   

EN NÖJD EVELINA !!

Nu är designen klar !! Värsta nöjd jag vart !! Precis som jag vela ha den !! Fast det tog hela dan så var det värt det ! Jag satt mej kl halv 10 med det och är klar nu kl kvart i 6 på kvällen men jag har ätit där emellan och gått på toa och lite sånt. haha... Men nu är den klar !

Vad tycks....? Kommentera vad ni tycker är ni snälla. haha..

Jag ska gå ut och ta lite luft nu och knäppa lite kort med ludde. Är ensam hemma nu för att mamma och pappa är på nån drive kurs med Fredrica som ska ta typ 3 timmar. Så jag är ensam ända tills typ halv 8. Undra vad man ska göra ända tills dom kommer hem då ? Ska nog sitta och kolla på tv eller redigera bilder.

Puss&Kram♥

Blogg

Heej bloggen !

Idag så kommer jag göra om lite på bloggen så ni vet.♥ Hoppas att det blir fint ! Kommer nog sätta in en ny header och göra om färgerna lite. Kul ! Hoppas verkligen det blir fint.

Idag är jag också hemma från skolan. Och kommer säkert vara det imorrn med. Men nästa vecka så ska jag gå. haha.. Och då ska evelina ge järnet ! haha.. Eller ska försöka. Sitter nu och kollar på Heartbreak hotel. Var så himla länge sen ! Det är ju en så jävla bra film. Fast ändå så kollar man aldrig på den. haha..
Och vet ni.... Jag kommer att få gå ut och knäppa kort idag ! YES !! Äntligen ! Fast mamma vela såklart att pappa skulle följa. Men det går väl bra. Jag ska ju ändå bara gå ut och knäppa kort. haha.. Nee men nu ska jag börja med bloggens designe.
Önska mej lycka till....

Puss&Kram♥

LÄKARN

Sitter nu och kollar på "Berg flyttar in". Ganska kul. haha... Idag har jag inte gjort så många inlägg för jag har inte haft så mycket att skriva om. Jag har bara slappat, läst, kollat på tv och sovit. En riktigt spännande dag. haha.. "blinkar med ögat"
Jo föresten jag var ju hos läkarn idag. Och hon sa att allt var bra men att jag hade lågt blodtryck och att jag var slö därför att jag var rädd efter svimmningen. Men annars var allt bra. Jätte kul att höra ! Och jag klarade av att vara där fast jag var så pirrig. Haha..


(En bild från i lördags tror jag)

Puss&Kram♥

TAKE ME BACK...


(Tjejkväll på hög nivå♥)


(Sundborn dansen med laget♥)


(Eric saade på stolt och nykter 2010♥)


(Egypten 2009♥)

Hahhaaa!!! Och igen:DD
(Examen 2010♥)


(Julafton 2009♥)

Puss&Kram♥

LITE SPA

Har nyss spaát lite (duschat) hahah.... Aa jag har bara duschat. haha... Och det var så jävla skönt så det kändes precis som att spaá. Haha.. Jag vet inte hur man skriver spaá så det kanske är fel men ni förstår säkert mej ändå. Hoppas det. Ska snart äta. Och idag blir det currypasta med kyckling sås med lök och paprika i. Har stora förväntningar på det. Det lät ju så grymt jävla gott så GÖR INTE EVELINA BESVIKEN !! haha..

Imorrn gäller det. EVELINA DON`T LIKE IT BUT NEED IT. Men det ska bli skönt att få veta om det är nått fel. Asså imorrn kommer jag bli så grymt jävla pirrig säkert för jag gillar inte läkare eller inte ens sjukhus. Men det kommer bli skönt när det är gjort. Hoppas att det inte är nått. Bara att jag behöver ta några tabletter varje dag eller nått.

Puss&Kram♥

ME RIGHT NOW



Puss&Kram♥

Mean girls

Sitter nu efter en god godnattssömn vid teven och datan och kollar på Mean girls. Jätte kul film. Har nyss ätit frukost. Har fortfarande lite ont i huvudet men det kommer bara lite då och då.

Lite senare så ska jag nog börja läsa en ny bok ur den serien som jag alltid har läst. Ni måste bara läsa den serien. Första boken heter vindsträdgården. Och författaren heter Virginia Andrews. Hon är skit bra på att skriva böcker. Kom ni ihåg att jag skrev igår att jag skulle lägga upp en bild på halsbandet som jag fick av min syster igår. Här kommer det !


(Och sa jag att hon gav mej det bara för att jag egentligen skulle åka in till stan och knäppa kort med några kompisar och sen efterått så skulle jag gå och köpa en jätte cool tröja. Men jag fick ju inte åka in så då tyckte hon synd om mej och då vela hon köpa den tröjan åt mej. Men då hittad hon inte tröjan så därför köpte hon det här fina och coola halsbandet ist. TACK syster ! Älskar dej !♥)

Puss&Kram♥


Natti natti alla goa och glada !

Har haft en riktigt mysig kväll med familjen. Och jag fick ett halsband av min syster ! Det var jätte fint ! Kan lägga upp en bild på det imorgon. Ska dra mej till sängen nu. Natti natti !♥ Lägger upp en bild på mej som togs idag.



Puss&Kram♥


Header

SNÄLLA SNÄLLA !!!
Kan inte nån vara så snäll och hjälpa mej att göra en snygg och cool header lite höstig och vintrig kanske men det skulle hjälpa mej mycket ! Snälla ! Är lite trött på det vanliga och tråkiga headern som man bara kan aktivera, vill ha en header som bara jag har. Det skulle va till stor hjälp. Skriv en kommentar eller nått så jag kan vet att ni vill hjälpa mej. Och om ni hjälper mej med nått så kanske jag kan hjälpa er med nått. Hör av er !

Puss&Kram♥


Nagellack

Idag måla jag naglarna med en ny färg från viva la diva. Skit fin färg ! Gullig.



Puss&Kram♥

Outfit

Dagens outfit



Mysbyxor pappa
Linne ginatricot
Strumpor H&M
Munktröja bikbok

Puss&Kram♥

Bättre än igår

Har nyss ätit frukost. Och sitter nu och kollar på efter tio. Det känns mycket bättre än vad det gjorde igår men jag får fortfarande lite ont i huvudet ibland och sen så har jag jätte ont på halsen inte i. Asså det är typ som en extrem träningsvärk på halsen. Ska snart åka ner till mormor och va där tills jag ska åka upp till hälsocentralen och ta några prover. Tycker inte om prover men det är ju bra för då kan man ju se vad det är.
Inatt lära jag sova nere med pappa för att jag fick inte gå på toa själv för då tror dom att jag ska svimma igen.
Nu är dom andra inne i stan och knäpper kort för fullt och jag sitter här. Inte kul. Men jag vet ändå inte om jag skulle ha orkat att gå in i affärer och låna kläder sen så knäppa kort i dem och sen lämna tillbaks dom. Det som absolut inte är positivt är att jag missar dansen idag. Det kanske kommer in nå mer inlägg idag från mormors data eller från min när jag har kommit hem. Kommer iaf skriva om hur proverna gick. Här kommer en bild typ från i lördags.


(*Haha... en liten plång bild*)

Puss&kram♥


Svimmat

Heej bloggen.

Nu sitter jag alldeles still i soffan och kollar på ghost whisperer efter att ha svimmat i köket.
Det var så himla läskigt. Jag skar mej bara i fingret först när jag skulle skära lök och då gick jag till kranen för att hälla lite kall vatten på det, sen vart jag helt yr. Och kunde typ inte kolla rakt framåt för jag var så himla yr tänk er den värsta migränen. Sen kommer jag inte ihåg nå mer bara att jag böjde ner huvet lite och blunda. Och det äckliga är ju att jag hör allt som händer omkring mej när det händer. Jag hörde Fredrica springa ut på verandan och skrek till mamma att jag hade svimmat och sen så hörde jag henne springa in och försökte väcka mej. Sen så vakna jag och fråga Fredrica varför jag låg på golvet i köket. Det var så himla nära att jag nästan ramla in med huvudet i spisen typ ca 1 cm ifrån.

Det positiva är väl att jag får äta hamburgare ist för potatisgrattäng med lamm stek.
Det negativa är väl att jag inte får vara modell imorgon för mamma för hon vågar inte släppa iväg mej till gävle ensam med vänner.
Imorgon ska mamma ringa till hälsocentralen och fråga efter tid om jag får ta prover för nu har jag svimmat 2 gånger på ett halv år. Så mamma tror att jag saknar nått i min kropp typ järn eller nått. Skriver lite senare om jag orkar.

Puss&Kram♥

I want

Det här är vad jag vill ha innan vintern.


Skit snygga kläder tycker jag.

Puss&Kram♥


Move time

Sitter nu efter att ha ätit pommes med bea och kyklingvingar och tittar på Irene Huss. Lite läskigt men det är mysigt på en lördagkväll. Maten var jätte god älskar verkligen mat som är lite slibbig. Tog lite nya bilder på mej i dag.



Nu kommer lite Crazy pictures. Hahaha..




Puss&kram♥

Autumn

Vet ni vad jag kom på idag !? Att det har blivit höst. Hahah... Nu, jag vet, lite efter. Jag tog lite bilder idag på Ludde. Dom vart jätte fina.





 

Mysiga bilder va ? Det tycker jag för jag älskar hösten !

Puss&Kram♥


Novell

Har suttit typ hela dagen med min novell och försökt kommit på nånting. Men jag har kommit på ganska mycket ändå tycker jag. Men före innan jag satt mej med min novell så gick jag ut med ludde i 1 timme så man fick lite frisk luft innan man satt sej inne och försökte klura ihop nått. Hahaha... Måste bli klar med novellen snart för vi ska ju göra en tidning i skolan och då ska jag göra en novell att ha i tidningen. Och vi ska snart försöka publisera den. Ska bli kul att se vad dom andra har gjort till tidningen. Ni får höra sen vad novellen handlar om när den är klar. När den är klar så ska jag nog lägga upp den på bloggen så ni också kan läsa den.

Nu ska jag hoppa in i duschen sen blir det lite mat och lite mys. Ensamt barn ikväll. Kul... För fredrica ska åka på brynäs match med några kompisar så då blir det bara jag hemma ikväll med mina älskade föräldrar. Hahaha... Nee men dom är också ganska mysiga att vara med ibland.

Puss&Kram♥

The song of the day♥

The song of the day är Airplanes- Bob. Den är så himla bra kan lyssna på den om och om igen och inte tröttna på den. Hatar låtar man tröttnar på så himla tråkigt.

Puss&Kram♥

Outfit

Här kommer dagens outfit. Skön men snygg tycker jag.



Tights H&M
Linne ginatricot
Tunika ellos eller halens

Puss&Kram♥

Nyvaken

Sitter nu och äter frukost med bästa hannah montana. Hahaha.... Fanns inget annat så då kan man väl titta lite på hannah montana som man gjorde hela tiden förr. Till frukost blir det fil med músli och en mjuk macka med leverpastej. Mmm.... Va gott ! Älskar helgfrukostar.



Igår vart de lite oc. Och de va så jävla bra ! Avgudar oc. Ni måste bara kolla på det nån gång.

Puss&Kram♥


Old pictures

Här kommer ganska gamla bilder på mej. Vissa kommer kanske inte va så fina men men man måste väl bjuda lite på sej själv. Hahaha ! Här kommer dom.


Typ för 2 år sen när jag skulle uppträda och man skulle va katter. HIHI !


Hahaha sån himla snygg bild. Jag är hon som har grön tröja och slänger med håret.


Här är jag när jag försöker va typ modell för 2 år sen.




Min klass när vi gick ut 5:an. Jag är hon som står i mitten högst upp med en lila tunika.


Här är jag och amanda när vi var på gd gif i 5:an. Jag är brunetten.


Förr förra årets släktkort. Alla kusinerna på varandra. Jag är hon som ligger högst upp.


Jag och syrran när vi stog och sjöng singstar förr förra julafton.


Jag förr förra våren.


Släktkort förr förra examen i egypten.

Nu har ni fått se lite gamla kort på mej. Hahaha ! Det var väl kul ? Hahaha, nee skoja bara.

Puss&Kram♥


Dagens slöö outfit


Inte så bra bild men den får duga :)



Dagens slöö outfit är :

Norrhambyxor Norrham
Linne ginatricot
cardigarn H&M
Nagellack cubus

Puss&Kram♥ 

Slööö

Heej bloggen !

Åkte hem från skolan idag för jag va helt slut i kroppen och sen så har jag en helt förjävlig förkylning. Inte kul. Så då stannar jag hellre hemma idag än på måndag. För på måndag så ska jag vara modell ! Ihi ! Fan va kul ! Längtar som faaaaan. Asså det är inte ett riktigt jobb med en hel mode studio och riktig fotograf. Vi håller på med en skoltidning och då ska ett gäng tjejer göra ett modereportage så då fråga dom mej och självklart att man vill det. Så då har jag fått ledigt hela måndan för att få åka med dom in till gävle och låna kläder från några butiker och sen så ska vi knäppa kort. Shit va kul. Det är 4 tjejer som håller på med reportaget och sen så är det 3 tjej modeller och 3 kill modeller. 


Sitter nu i soffan och kollar på One tree hill med ludde. Är skit läskigt så då lär man ju ha sin lilla kram björn att krama om.


Jag och ludde i soffan.


Hahaha han ser helt skräckslagen ut men jag försöker bara liva upp stämningen här . Haha !

Sista bilden på oss fina.



Puss&Kram♥

Trött men är glad ;D

Idag så fick vi tillbaks No provet. Och jag fick VG+ !!!! Värsta kul! Och jag som trodde att jag skulle få typ G. Hahaha ! Och igår så skulle jag prata om min dag på spanska för en liten grupp och min lärare. Och jag hade glömt boken hemma med texten i så jag hade inte pluggat nå på det för i måndags så var det studiedag och då kunde man ju inte heller ta hem det och plugga. Så jag fick typ bara plugga på det just innan jag skulle berätta det. Inte så himla kul. Men efter jag hade gjort det så fråga jag om jag lära göra om det men då sa hon att jag inte behövde det för hon hade redan sat MVG på mej. Asså då blev jag så jävla förvånad så det inte var sant men hon talade visst sanning så jag ska inte göra om det imorrn. SKÖÖÖNT!! Men ist så har vi matte - prov nästa vecka så det ska man plugga till nudå. Lär försöka komma in på röd- kurs innan provet är för annars kan man inte komma till dom höga betygen. Och jag vill komma till dom höga betygen. Som vanligt.

Nu har fotbollen slutat så nu har jag inte nå fotbollsträningar längre. Ganska skönt för då kan man plugga och satsa lite på skolan och va med kompisar. Men vi behövde faktiskt lite uppehåll nu för alla träningar vart typ flummiga och inte så seriösa men men så blir det väl när man blir lite trött. Men snart så är det övernattning på heden. Ska bli skit kul ! Längtar verkligen ! Sen helgen efter så är det fotbollsgala och då blir det nog lite bilder. Hehe ! Och det är på lördan sen på tisdan så åker jag till EGYPTEN !!!! Så jävla taggad att åka bort och sola och bada igen ! HIHI ! Fast det var inte så länge sen vi hade sommar här i sverige.

Nu ska jag nog gå och duscha eller ska jag gå och lägga mej och sova för jag är ganska trött. Ha en bra kväll allihopa !

Puss&Kram♥


Dagens låt

Lamb- Gabriel är en skit bra låt lite sorglig men jätte fin ! Jag dansar till den på uppvärmningarna när vi gör lite balett steg och kickar :) Låten rekomenderas ;D


(Bjuder på en bild från typ 17/8 - 10 :D)

Puss&Kram


SPOTIFY !!!!!xD

Hej bloggen ! Idag har jag bara suttit i soffan och softat :) Och sen så har jag skaffat SPOTIFY !!! Så jävla grymt :D♥ I helgen så har jag vart med amandas familj sen har jag vart med linn och elin :) Har shoppat så grymt snygga kläder ! Älska !♥♥♥ Men nu ska jag snart äta pizza :) Alla i familjen var trötta idag så vi beställde pizza ist för att nån skulle lära ställa sej i köket och laga nån mat ;D Igår hade vi 5-kamp med amandas familj och gissa vem som vann ;D HAA ! JAG ;D Jag vann alltihopa :D Det var kul ! Ska äta nu. Hejdå !

P.s jag kommer bara blogga när jag har tid och lust nu för jag har ganska mycket träningar och skola så :D Men ska försöka blogga så mycket jag kan och orkar :)♥

Puss&Kram♥

RSS 2.0