Dans

Godmorgon bloggen ! Jag kommer inte blogga nånting idag för efter skolan ska jag åka direkt in på dans :D Jag ska dansa feminin vibe och commercial jazz ;D Måste dra nu men ha en bra dag allihopa !:)♥

Puss&Kram♥


Dagens outfit

Här kommer dagens outfit :)







Jeans Bubbleroom
T-shirt Carlings
Strumpor H&M

Puss&Kram♥


Måste sluta säga förlåt nu...!

Heej bloggen ! Nu var det länge sen igen jag skrev ! Nu måste jag skärpa mej !:(!

I helgen så har jag spelat match. Gick piss vi förlora med 4-1 :( Men vi gjorde ju iaf 1 mål :D Hahaha ! och jag kan säga att det inte var varmt ute då det var typ som att vara ute spritt språngande naken på vintern ! Det var så jävla kallt och blöt fast egentligen så regnade det bara så när matchen var över så kunde man inte röra fingarna och man var så jävla blöt så att kläderna vägde kilon :D Men iaf sen så åkte jag hem till amanda och åt där och efter det så gick vi till konsum och köpte godis sen så knäppte vi lite kort och sen så åt vi tacos. Efter så kom agnes och kollade på Eclipse med oss. Sen så knäppte vi mer kort. Sen vart det att kolla på harry potter och fången från azkaban :) Efter ca 5 min så hade alla somnat :D HAHA ! Nästa morgon så vakna vi typ halv 1 :D SKÖÖÖNT !! Och då när vi hade vaknat så åt vi frukost och kollade klart på harry potter filmen. Sen så åkte vi ner till konsum igen och då handlade vi lite chips och marabou. Mmmm......Marabou !;D Asså jag har blibit helt förälskad i marabou ! Hahaha ! Sitter till och med nu och äter marabou :D Hahaha (Lite onyttig man känner sej ;D) Men faktiskt så är det söndag och så är det dans imorgon så då kommer man träna iaf och så lär man få unna sej lite då och då :)

Sitter nu och kollar på ensam mamma söker :D KUL !;D Sov gott allihopa !

Puss&Kram♥

kungarna av tylösand = Usch

Kollade på kungarna av tylösand i ca 20 min sen stängde jag av det. Det handlade typ bara om sex. Gud va dåligt det var. Och jag som trodde att det skulle va bra :( Lyssna på mej alla läsare titta inte på det.

Puss&Kram♥

Kungarna av Tylösand

Sitter nu och ska börja kolla på kungarna av Tylösand ;D



Puss&Kram♥

BILD BLOGG ?

Hej bloggen ! Sitter nu i soffan och börjar tänka på att göra det här till en bild blogg ?  :) Vad tycker ni ? Själv tycker jag att de är kul med bilder för det blir lite mer personligt. Men men. Vad tycker ni ? Nu igen :) 
P.s Skulle va kul om nån kommentera hur dom skulle vela ha det :)♥

Puss&Kram♥


GREY







Puss&Kram♥


movie time

kollar på öster om eden. En lite romantisk serie kan man nog kalla den :) Idag var det fotbollensdag uppe på vifors. Och efter det så åkte vi till testebovallen och spela match mot strömsbro. Men vi förlorade :( It suck. Och det pinsamaste var ju fan att vi förlora med 7-1. Det var pinsamt. Men nästa match blir det att ta nya tag som man nu säger :D Sen efter den så åkte min familj och amandas familj och åt på trödjes pizzeria. Mums ! Man blev ganska mätt kan man nog säga men ändå så sitter man nu och proppar i sej massor av natus godis :P Vad konstig man är ;D Forsätt ha en mysig lördags kväll allihopa !!!!

Puss&Kram♥

1 vecka kortare till EGYPTEN !!!;D

Har nyss ätit en skit god hemgjord pizza ! Det var tomatsås, champinjoner, ananas, ost, skinka och pizzakrydda på den :) Skit gott !!! Men nu kollar jag Idol. Men är det bara jag som tycker att det är många som har blivit dåligare än sist ? 

Idag så var det klassfoto. Det vart riktigt bra tycker jag :) Eller hoppas jag ;D Sen efter skolan så åkte jag ner till norrsundet och hjälpte mamma att handla sen så åkte vi hem och packa upp allt och åt sen så åkte jag ner till amanda, agnes, ellen och simon. Vi kollade på nån skit dålig film från typ 70- talet :D Hahaha ! Men sen så kollade vi på lite gamla foton på agnes data. Och gud vilka kort hon har :O Hahah ! Nee då agnes dom var så snygga så :D Ska fortsätta kolla på Idol nu. Ses !

Puss&Kram♥

Skol Dm- match :)

Har nyss ätit och ska snart åka på träning. Idag så spela våran skola match mot andra skolor. Det vart 2 matcher och vi förlora båda :( Suck.... tråkigt :( Men det var kul att spela :) (Positiv) Haha ! Jag sköt ett ribb skott och sen så gjorde jag en mål passning :) När båda matcherna var slut så byte vi om och åkte tillbaka till skolan för att några skulle knäppa kort (Inte jag) så vi hade bara 3 lektioner idag. Bild, syslöjd och halva eng lektionen. Kuul! Men ändå så sluta vi 4 :P Lite konstigt :) Ska gå och byta om nu. Ses senare !

Puss&Kram


Pictures

Tog lite bilder innan skolan :)







Puss&Kram♥


Dagens outfit


(My hair today)


(My clothes)

Puss&Kram♥

See ya later.......ALIGATER XD

Godnatt bloggen ! Nu går jag och lägger mej :) Haft en riktig mysig kväll fast man bara var hemma och mös :D♥  Imorgon så är det skol if- dm match direkt på morgon :D KUUUL !! Och imorgon så börjar skol fotona. Men jag är inte med i nå matråd, BIG, bokråd eller elevråd så jag ska inte fota mej imorrn för på fredag är det klassfoto som jag ska va med på :) GODNATT !!!!!

Puss&Kram♥

My hair today...

Imorse vela jag bara få bort håret ur ögonen så jag satt upp det. Det vart ganska coolt tycker jag :)


(ena sidan)


(och andra sidan)

Puss&Kram♥


Hemma :)

Nu har jag kommit hem från skolan. Har nyss ätit en macka sen blir det att pugga lite :P Vet ni att nu vet jag när gästriketräningen är. Den är nästa tisdag !:D Gud va pirrig man vart ! Lär nog gå ut och skjuta lite idag känner jag ;D

Men nu sitter jag här med ludde och myser :)♥


(Hahah... ser lite borta ut :D)

Puss&Kram♥


Fotboll♥

Sitter nu i soffan efter att ha ätit och duschat efter träningen :) På träningen så gick det faktiskt ganska bra fast inte på små- matcherna. För då var man ganska trött och då lära man ju ha snabba fötter hela tin så efter nåra matcher så gick jag och signe ner på B- plan och sprang lite ;) Och sen fick jag reda på att jag ska få åka och träna för gästrikelaget en gång till :D Faan va kul !!!!! Längtar tills dess fast man kommer nog va ganska pirrig när man är där :)

Puss&Kram♥


Dagens outfit



Puss&Kram♥

Förlåååått !!;)

Hej bloggen ! Jag är ledsen att jag inte har lagt in nånting men jag har haft fullt upp. Fotbolls matcher + träningar, dans, skola, kompisar. Men från och med nu så ska jag lägga in ett inlägg varje dag ;D Hoppas jag........ neee det lär jag göra :)

Sitter nu och kollar på top model 5 tror jag :D Sen blir det att åka och träna på vifors ;) Sen blir det att äta sen sova. Och jag har börjat läst en engelsk bok om ni inte redan vet det. Den heter Bloodchild. Och det handlar om en kille på 15 år som är i koma och när han vaknar så kommer han inte ihåg nånting. Inte vad han heter, hans föräldrar, vart han bor, hur gammal han är. Och så vidare ;) Men den är faktiskt jätte bra :)♥

Puss&Kram♥



Hassela....igen ;D<3

Heej bloggen ! Sitter uppe i stugan nu i hassela. MYSPYS !!!;D Imorrn är det fotbollsmatch :) Taggar som faan till den ! Ska bli skit kul ! Det är Dm-kvartsfinal mot sätra. Vi kommer vinna ! ;) Tagga....tagga.....taaaaaggaaaaaa !!!!;D

Puss&kram♥

Heej igen ;)

Hej bloggen ! Gud va det har vart dålig uppdatering nu ett tag men ska försöka skriva lite mer ;) Men det är så mycket nu med skolan så man tänker inte på att skriva :P Lite lat man är då :D 

Men iaf idag har jag bara gått i skolan och pluggat sen så blir det bara att gå och sova för det är ju skola imorgon också ;P Hejd¨å ! Sov gott !

Puss&Kram 

FINAL på fångarna på fortet !!;P

Kollar nu på fångarna på fortet och det är FINAL !!!! Jag hejar på fortets mästare :) Vilka hejar ni på ?!;) Och nu är det 1-1 ;D Men fortets mästare kommer igen :) Det vet jag XD

Puss&Kram


RSS 2.0