Godmorgon !

Godmorgon bloggen ! Hoppas alla har sovit bra ! Idag är det måndag igen. Och då är det bara att ta nya tag :D Haha, som jag brukar säga (NOT) Hahaha ! Idag går jag till 4 men det är en ganska lugn dag ändå.

Hoppas alla får en riktigt bra måndag !

Puss&Kram♥


Nymålade

Har precis blivit klar med att måla naglarna. Blev riktigt bra faktiskt. Vi fick nya färger av bubbleroom. Och dom är rätt coola faktiskt.




(Bilderna vart lite fula men men... ni ser nog ändå :))

Färgen är vinröd med lite glitter i :)

Puss&Kram♥


Outfit

 

 

Idag vart det lite myiga kläder :)

Puss&Kram♥


30/1- 2011

Hej bloggen ! Nu var det länge sedan jag skrev men idag kommer jag iaf göra några inlägg. Det har jag faktiskt bestämt mej för :) Just nu sitter jag och lyssnar på musik. Och självklart så blir det ju mest Håkan Hellström och eric Saade :D  Senare ska jag nog ut och knäppa lite kort. För det är ju så himla fint väder :) 

Jag tog några bilder igår när solen sken :) 

 

Ljuset på bilderna vart helt perfekt ! Och dom är inte ens redigerade.

Puss&Kram♥
  

20/1-2010

hej ! Nu har jag precis klätt på mig efter en lång och skön dusch. På fotbollsträningen så gick det inte så himla bra. Det var nog inte min dag idag som vanligt. Snart blir det väl att gå och lägga sig. Imorgon är det fredag ! Värsta skönt ! Asså är det bara jag som tycker att den här veckan har gått fort.



Och min fina t-shirt.



sov gott allesammans !
Puss&Kram♥

sista ?!?

Hej bloggen ! Nu ska jag snart sticka på den sista fotbollsträningen innan cupen ! JIPPIE ! Asså värsta kul det ska bli med en cup ! Jag tror faktiskt att vårt lag vehöver en cup så man får blir mer taggad på att träna och sånt :)

Idag slutade jag 4 i skolan. Det var en lite lång tråkig dag idag tycker jag och den gick också ganska sakta. Men imorgon så kommer det bli kul och ganska pirrigt :) För att vi slutar ganska tidigt imorgon 14.20 och att det är FREDAG ! Men ni får inte reda på varför det ska också bli pirrigt för det får ni veta imorgon :) Imorgon så får ni nog vara beredd på ganska mycket bloggande från min sida.

Hoppas alla har haft en riktigt bra dag utan sjukdomar eller ledsamhet. Och hoppas alla får en rolig helg också.
Det kommer ingen bild idag men imorgon kommer det. Har inte tid med att ta kort och ladda in den på datan och lägga upp den. Men imorgon !

Puss&Kram♥

The song of the day♥

Heej ! The song of the day är: 

Pocketful of sunshine - Academy Allstars



Det har blivit min personliga favorit ! Lugn och skön text.

Är verkligen värt att lyssna på den :)

Puss&Kram♥


Bildbomb Nyår xD

Hej ! Nu kommer lite nyårs bilder. Lite sent men men.... dom kommer iaf :) Jag knäppte lite bilder på raketer och såna där eldlyktor som man tänder sen släpper man iväg dom upp i luften.

 

  

 

 

Och till sist en bild på mig och agnes :)


(Bilden är inte jätte fin men men...)


(Vi igen)

Puss&Kram♥


Ny header

Hej bloggen !

Nu har jag gjort en ny header som passar mer till våren än vad den andra gjorde. Hahaha....
Idag är det en slö dag för mig. Det kommer bara att bli film, dator, bok, tidningar och kanske en varm dusch. Jag duscha igår men det är skadar inte att duscha idag också :) 

Idag längtar jag till sommaren ! När man kan ha korta shorts, solglasögon och bikinis ! Aaaah jag längtar ! Men först så ska man också till Hassela och åka skidor för det lär man göra varje vinter.

 

Om ni har nån fråga om headern så är det bara att kommentera. 

Ha en bra dag allesammans !

Puss&Kram♥ 

top model 10

Nu sitter man och kollar på top model när dom ska fotograferas med kött. Hahaha.. det är så kul att kolla på :) Senare blir det nog att gå ut och ta en promenad med ludde. Har redan gått ut med honom idag men det var så himla skönt så det blir igen :)
Imorgon börjar man skolan. Känner verkligen att man har vilat ut sig det här jullovet så då kan man nog köra igen tills nästa lov :D haha....

Hoppas alla har haft en riktigt bra dag.



Puss&Kram♥

outfit

Här kommer dagens outfit. Det var jätte länge sedan men nu kommer det äntligen :)

 

och till sist a face picture :)

 

Puss&Kram♥

Dålig uppdatering :)

Hej. Det har vart ganska dålig uppdatering ett tag nu men jag har bara inte orkat. Asså jag orkar inte sätta mig och skriva. Det ända jag gör på datan nu är typ att läsa andra bloggar och att vara inne på facebook. Men jag ska försöka blogga mer.

Idag så ska jag ta halv 2 bussen in till Gävle. Och där ska pappa hämta mig. Sen så ska vi till sjukhuset. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra den här gången men det blir nog nå andnings test eller nå. Sen ska jag hem och byta om sen ska jag på fotbollsträning. Fotbollen går faktiskt ganska bra nu :) Jag står i mål och ska göra det till tidningscupen.

Min nyår vart med bästa Agnes. Vi satt och kolla på film hela kvällen och pratade.

Hoppas alla hade det bra på nyår.

 
(Bilderna är ifrån när jag skulle till en släktning och gratta henne och hennes barn. Det var den 1 januari.)

Puss&Kram♥

I WISH YOU ALL A.....

HAPPY NEW YEAR!


RSS 2.0