15 år!

Hej bloggen vela bara medela (Stavnig?) att just nu för 15 år sen så föddes jag :D haha, viktig information vaa? :D:D:D

Näe men idag blir det att göra smörgåstårta och fixa fika. och lite sånt och sen lär jag ju föra över pengar till kortet för imorgon åker ju jag till Stockholm och shoppar :D Faan va kul! Asså det var as länge sen jag shoppa senast typ 2 månader tror jag :) Och såklart blir det nog också att öppna lite paket får jag väl hoppas för jag har ju redan fått en present av mamma och pappa och mormor och morfar lite tidigare och det var ju att åka och simma med delfiner! Värsta bästa födelsedagspresenten asså! (nästa är blir det igen ;D) haha, mäe då tror inte de :D men det var så jäkla härligt och häftigt har inga ord om hur glad jag är över att jag fick det i present!


För 1 år sen när jag fyllde 14 och då fick jag min snowboard :)


Och min data :)

puss&kram♥

The song of the day ♥

Dagens låt är Shelley- Håkan Hellström

Den är så sjukt bra! Nu på sistone har jag märkt att han har riktigt bra låtar så jag lyssnar typ hela tiden på han nu :)



puss&kram♥

9:onde April

Hej bloggen!

Nu sitter jag och ska kolla på Rosa pantern :D Haaha, tror verkligen att den är skit rolig :DD

Idag så har jag vart i stan hela dagen och vart med laget. Först hade vi match mot hille på hille IP. Och då spelade inte jag för jag och några fler skulle analysera matchen. Men då förlora vi med 4-0. Det var en ganska bra match endå fast vi inte vann men det som gjorde att vi inte gjorde nå mål va nog att vi inte va nå på tå. Och sen att vi inte hade nå passnings spel inom laget. Men annars var det faktiskt bra.
Sen åkte vi till Hillerian och åt och pratade osvosv.
När vi var mätta och glada så åkte vi typ ner till sjukhuset för att vi hade hyrt en lokal där som vi skulle vara i. Och där prata vi typ om våra analyser som jag och vissa andra hade suttit och gjort. Och sen så prata vi lite om träningar och matcher och lite mer.
Sen åkte vi ner till Nynäs för att spela en match mot Huge. Och den matchen ägde vi. Vi vann med 6-2. Och då fick jag spela för då var det några andra som skulle analysera mathen. Och jag spelade riktigt bra tycker jag det var bara att jag blev lite irriterad på en tjej men annars gick det jätte bra.
Och sen åkte jag hem och åt kina mat med familjen.




puss&kram♥

7/4- 2011

Sitter nu i stugan och myser. Det regnar ute så det blir nog inte att åka snowboard idag. Men det är väl lite skönt med en mysdag också :) Ska snart äta frukost. Jag har ingenting mer att skriva :D

Ha en bra torsdag allesammans! Och idag så fyller min moster år så att ni vet :D

puss&kram♥


6/4- 2011

Heej !

Imorse så gick jag och pappa ut och sprang direkt på morgonen. Det var jätte skönt. Man vaknade av det. Sen så sprang vi hem och åt frukost. Sen gjorde jag och pappa oss i ordning för att åka ut i backen och åka lite. Och jag åkte som vanligt snowboard. Idag så åkte jag faktiskt finare än vad jag gjorde igår, det var jätte kul att se/känna.

Nu har jag precis duschat och gjort lite läxor. Snart ska jag kanske ta en promenad och sen ska jag nog sätta på en film och bara softa :)

(Det kommer inga bilder för smarta jag glömde både min kamera och mammas och pappas kamera hemma + att jag glömde min sladd till min mobil hemma så jag kan inte heller lägga över bilder från min mobil till datan)

Puss&kram♥

5/4- 2011

Hej bloggen!

Jag är uppe i Hassela nu och ska vara det ända till på lördag. Men då ska jag hem ganska tidigt för jag ska då ha match på nynäs typ kl 5 tror jag. Och då ska jag få spela på kanten i 90 min! Värsta kul!

Idag så har jag varit ute i backen hela dan. Och jag åkte nästan hela tiden snowboard. Och det ska jag nog göra imorgon med. Så på lördag när jag ska hem så kommer jag nog vara värsta proffset att åka snowboard. Haha... Okej kanske inte ett proffs men jag kommer nog iaf kunna åka ner i en backe utan att ramla.

Syns imorgon!

Puss&kram♥

RSS 2.0