The song of the day♥

Eric saade- Hearts in the air

Den här låten är väldigt bra tycker jag. Inte bara för att jag älskar eric saade utan att den verkligen är det, för den är poppig och att den är ganska lät så till slut så kan man till och med sjunga med lite i den.



Puss&Kram♥

Godmorgon!

Just nu sitter jag och slö tittar på nyheterna. Eller snarare så sitter jag och håller på med datan och pappa tittar på nyheterna. Idag blir det nog att ta på sig målarkläderna och måla klart några fönster på grunden. Sen blir det faktiskt att bara ta det lugnt. Men när mamma kommer hem så åker vi till Hassela! Guuud va skönt! Men jag vet inte hur det blir med bloggningen. Men annars så är jag hemma på tisdag så då ska jag blogga.

Näe nu ska jag börja äta frukost.



Och ludde vela ju va med han med.



Puss&Kram♥


Min fina syster!♥

Min fina syster på sin bal. Hon var så himla fin! Och jag älskade verkligen hennes klänning!


(När hon nyss hade kommit hem efter att ha vart hos frisören)


(Hon i sin fina klänning och vid bilen hon skulle åka i till engeltofta)





Puss&Kram♥

2:dra JULI 2011

Hej bloggen!

Det var jävligt länge sedan jag skrev senast. Men jag kände bara inte för att blogga. Det var inte att jag inte hade tid eller ork men jag kände bara inte för det. Men nu när det har gått nån vecka på sommarlovet så börjar man känna för det igen. haha, lite konstigt men men.  Så är det. Jag vet inte hur många inlägg jag kommer göra men det kommer iaf bli några nu. Ööm nu vet jag inte vad jag ska skriva. Mmm... jag har nyss gått ut 8:an och jag fick ganska bra betyg tycker jag. 3 mvg och resten vg. Men nästa år ska jag gå in lite mer för skolan. Iaf börja räcka upp handen eller börja prata lite mer iaf.

När jag gjorde ett inlägg om min födelsedag förra året så fick jag ganska mycket kommentarer till det. Och jaa, jag firar fortfarande. Fast bara med släkten. Fast typ två dagar senare kom mina vänner och gav mig paket och vi åt, sjöng och dansa omkring. Eller det såg snarare ut som om vi sprang runt och skrek. haha!

Just nu så sitter jag och kollar på monacos kungliga bröllop på tv:n. Asså det är så himla fint! Och såg ni madeleine? Asså vår kronprinsessas syster? Hon är brunett! Hon var ju blond förr! Men hon var faktiskt fin i både blont och brunt. Och guuuud vilken fin klänning bruden hade! Och den kom från Armani!  Jag har bestämt att när jag gifter mig ska min vara en Vera Wang. haha, eller jag får hoppas. Ska nog redan nu börja spara. haha, näe det tror jag inte jag orkar isf blir det nog att bara spara typ 10 kr i månaden annars kan inte jag sprara.


(Jag i förrgår) 

Puss&kram♥


RSS 2.0