28/8- 2010

Hej ! Idag blir det lite bloggande för det är skylt söndag och jag ska hjälpa till och jobba på min farmors loppis. Hahaha ! Kul ! Men lite blir det nog.

Puss&Kram♥

Egypten

Hej bloggen ! Nu är jag hemma igen. Jag kom hem i onsdags förra veckan så jag har vart hemma i 1 och en halv vecka. Jag har haft så himla mycket nu dom här veckorna så jag har inte hunnit blogga. Tråkigt ! För den här veckan hade jag 4 prov och sen har jag haft lag möte också med laget så då var jag bara hemma i en timme innan träningen börja sen så kom man hem fick duscha sen så skulle man träffa laget igen. Skit rolig kväll men inget bloggande.  Här kommer lite bilder från egypten som jag lovade er innan jag åkte.










(Grodan och jungfrun. Hahaha ! Jag bara skoja !)












Nu fick ni se lite bilder. Hahaha ! Hoppas att jag valde rätt bilder.



EGYPTEN

Hej bloggen !

Jag vet att det var länge sen nu men det har vart jävligt mycket plugg och sånt för inatt åker jag till EGYPTEN !!!
Kommer bli så grymt jävla skönt ! Behöver verkligen lite värme nu. Hahah ! Det har nyss vart sommar men jag vill ha lite mer. Hahah ! Åker kl 4 imorn på morgonen till arlanda. För kl 7 ska man tjäcka(stavning ?)  in bagaget. Och kl 9 lyfter planet ! Sitter hemma nu och ska snart dammsuga lite och längtar som en jävla gris ! hahah ! man måste vara lite drastisk ibland. Men om ni vill se hotellet på apollo kan ni gå in på egupten sen på trycker ni in er på sherm el sheik tror jag att det stavas. sen så går ni in på el hadaba och sen så går ni in på hotellet Dive In Resort.

Måste packa klart nu och städa lite för man vil ju att det ska va lite fint. Kommer lägga in bilder om ca 2 veckor för då kommer vi hem. Puss på er och ha en riktigt läskig HALLOWEEN !

Puss&Kram♥

RSS 2.0