The song of the day♥

Me and my drum- Swingfly

Är en upp piggande låt. Perfekt för en söndag.





puss&kram♥

Första träningen på stor plan !♥

Heej bloggen!

Nu sticker jag snart iväg på den första träningen på stor plan! Värsta kul det kommer att bli!
Äntligen kommer man kunna springa av sig allting. Träningen är på Andersberg. Den här träningen kommer att bli bäst !

Ha en rolig söndag allesammans !♥


(mitt lag för några år sen när vi skulle iväg på tidningscupen ♥)

puss&kram♥

The song of the day ♥

The funeral- Band of Horses

Är en skit bra låt! Är lugn och det är en jätte bra text i den. Den är verkligen min favorit låt just nu ♥





Ni måste bara lyssna på den! ♥

puss&kram♥

Tomas 40 år

Hej bloggen!

Nu sitter jag vid datan efter att ha ätit en jääätte god ost macka. haha... rolig information vaa? Idag så har jag vart och gratta tomas. Idag så fyller han 40 år. GRATTIS TOMAS! Och då kom nästan hela laget och gratta honom. Det var skit mysigt. Vi satt och åt tårta sen så typ gjorde vi blindbock med fanny. Man skulle typ sätta på sig en ögonbindel och sen så lära man snurra runt några varv och sen så skulle man ta en penna och peka med den på en whiteboard och på whiteboarden så stog det vad man va för nått. Typ suger, kändis och bäst. Och självklart så fick jag bäst. haha.
Och snart så ska linda och henka komma och äta med oss. Men jag tror att jag ska träna innan dom kommer.

Ha en trevlig lördag allesammans!

 
(våra tränare henka längst åt vänster tomas mitt i och patrik längst åt höger.)

 
(vårat lag för typ 2-3 år sen på tidningscupen tror jag)

puss&kram♥

Last song !♥

Hejsan !

Nu har jag precis kommit hem ifrån skolan. Idag var det en ganska skön dag. Och idag så var det sista dagen innan lov! Värsta skönt! Och för att belöna mig själv så gick och och köpte lite godis efter skolan som jag kan gotta ner mig nu med en film.

Näe nu ska jag nog sätta igång filmen. Men ha en fortsatt rolig fredag allesammans !♥





puss&kram♥

Träning med bästa laget !♥

Nu blir det att åka på träning och köra järnet!


(en bild från förra sommaren innan vi skulle spela en match ♥)

puss&kram♥

Godmorgon !

Godmorgon sömntutor!

Har ni sovit gott ? Det har jag. Jag har sovit som en medvetslös inatt känns det som. Men det var så himla skönt! 

Idag är det torsdag då är det att gå i skolan till 4 sen blir det bara att åka hem och äta sen blir det TRÄNING ! WOOHOO ! Värsta kul ! Och nu så har damlaget börjat spela med oss så nu är det mycket mer tempo på träningarna och det blir också att man vill ge mer på alla övningarna. 

Ha en bra dag allesammans! ♥


(En bild från igår)

puss&kram♥

  


The song of the day ♥

Tik tok- Kesha

Är en skit bra låt tycker jag! Bra text och på nått sätt så får man bättre självkänsla av den ♥





puss&kram♥

Tävling !♥

Hej!

 Jag är med i en tävling hos Helen!
Jag har chansen att vinna fina priser och det har du med ! Gå in nu till hennes blogg och va med i tävlingen!
Och vem vill inte ha lite gulliga småsaker till våren ? Det tror jag alla vill !

Nu är det bara att hålla tummarna och tårna så man vinner! ♥



Så gå in på hennes blogg NU och var med och tävla om dessa fina grejer!

Hennes blogg: www.hiilen.blogg.se 

(Namnet på bloggen syns inte men klicka bara med musen bredvid Hennes blogg: så kommer ni  in till hennes blogg! ♥)

puss&kram♥


17/2- 2011

Hej bloggen !

Nu var det ganska länge sedan igen jag skrev. Men idag så är det FREDAG !!!! Gud va skönt !

Idag så har jag vart i skolan. Och det gick jätte bra idag faktiskt. Sen när jag slutade så var det typ 40 min tills min buss skulle komma så då gick jag hem till maja och hjälpte henne att packa och satt vid datan. Sen när hon hade packat klart så gick vi till bussen tillsammans. Asså vet ni vad jag har kommit på att nu har bussarna börjat komma försent igen. För ett tag sen så gick ju bussarna i tid men nu när det blev kallt igen så började dom gå försent igen. Men det var faktiskt okej idag för då fick jag bara prata med maja ännu längre.

 

Ha en bra kväll allesammans !♥


The song of the day♥

Nada Surf - Always Love

 


Jätte bra låt tycker jag. Och namnet passar ju idag iaf ♥

Puss&Kram♥



Alla hjärtans dag !♥

Glad alla hjärtans dag allesammans ! Hoppas att ni har fått kort eller skickat kort till dom ni gillar idag då för idag så har man sin chans att få fram det. Idag blir det bara att ta det lugnt. Ska nog sätta på nån film och mysa ner mig med en filt i sängen tror jag.

Idag så var det bokdag i skolan. Så då dkulle man typ skriva dikter och gissa hur många böcker det var i en låda. haha, lite tråkigt. Men det var skönt för att man inte hade nå lektioner. Men det vart typ lite kaos för att man skulle typ vara på 2 ställen samtidigt. haha, eller så vart det att 2 klasser skulle vara på samma plats samtidigt. Ääh men det gick bra ändå. Och vi fick sluta 2 ist för 4 det var ju också bra.

Men ha en fortsatt rolig Alla hjärtans dag ! ♥

              


Puss&Kram♥

Godmorgon !

Godmorgon bloggen !
Just nu sitter jag i soffan och tittar lite på slalom. Har nyss ätit lite frukost. Idag vart det turkisk yoghurt med musli och en dubbelmacka med ost, skinka, gurka och sallad. haha. äntligen så är det första frukosten som jag inte äter risgrynsgröt. haha. Fast turkisk yoghurt var faktiskt riktigt gott!
Senare idag blir det att åka till mormor och morfar och äta för att mormor har fyllt år. Och då ska mina kusiner och min morbror och hans tjej och min moster komma och äta med oss. Så det kommer typ bli en släkt träff fast bara på mammas sida.  

Igår var det ju Melodifestivalen och jag tycker faktiskt att dom som gick vidare var riktigt bra. fast den ända som jag tycker inte skulle få gå vidare till andra chansen var loreen eller vad hon hette. Hon hade iaf en röd tröja och sen så hade hon svart hår. 

  
(Jag har knäppt bilden själv)

Puss&Kram♥


12/2- 2011

Idag så var det min namnsdag och då kom mormor och morfar och gav mig presenter. Men sen så ska jag också få saker av mamma och pappa men då ska jag få välja en egen necessär och en sån där fin grej som man kan lägga tandborsten i. haha. Kom inte på vad det heter.

Här kommer bilder på grejerna jag fick av mormor och morfar.


Ett svart typ läder armband med silvriga runda pärlor på.


Och ett par silvriga långa örhängen.

Puss&Kram♥

Kvällens

Kvällens outfit



Puss&Kram♥

Melodifestivalen 2011

Just nu sitter man som fast klistrad i soffan framför MELODIFESTIVALEN !!! Asså hörde ni att Babsan ska vara med ?! haha. Asså undra vilken låt han/hon kommer med då. Men jag tror inte at hon kommer gå vidare. Dom jag tror kommer gå vidare till finalen är Brolle och Sanna Nielsen. Och dom som jag tror kommer gå till andra chansen är The Moniker och Anniela. Nee, nu ska jag kolla ist för att sitta och hålla på med datan. Ha en så bra kväll allesammans !

Vilken tror ni kommer gå vidare till finalen och andra chansen ? 




Puss&Kram♥

Rosa gymmet !

Hej bloggen ! Nu var det jävligt länge sen jag skrev. Men jag har inte haft lust med det :D Idag är det min namnsdag så det blir nog bara att vara hemma och sitta vid datan och jag tänkte kanske ta tag i att städa mitt rum. Eller om jag orkar som sagt. haha...
Igår kom adam hit en stund och vi kolla på film och prata lite om allt möjligt typ. Men det var faktiskt kul. Och sen när han skulle hem så skulle han åka buss hem så vi gick till bussen men den kom adrig så vi tänkte först ringa till min mamma och fråga om hon kunde skjutsa oss men vi sa att vi skulle vänta lite. Och sen efter några minuter så kommer calle hem. Och då frågar vi honom om inte han kan skjutsa hem oss. Och självklart så kunde han det. Sen så vart det bara att sätta sig och äta taco sen kolla på Let´s dance och sitta vid datan.

Jo just det. Den här veckan var ju hela 8:an på prao och jag var ju på rosa gymmet. Asså gud vilket mysigt gym ! Asså allt var rosa och tjejigt. Eller det kan man gissa sig till att allt är rosa för det heter ju rosa gymmet. haha. Men iaf där fick jag städa, hjälpa till, gymma och vara med på kostrådgivningar och sånt. Men det var ett helt fantastiskt gym !
Och det jag tror som hjälper alla tjejer att börja gymma är att där gymmar inga killar. För vissa tjejer vill inte gå och gymma med en publik av killar som står och glor på en när man står och svettas som en gris typ. Men rosa gymmet har en hemsida som man kan gå in på och kolla lite om man vill. Och dom har också en blogg. Och på bloggen gjorde dom ett inlägg att dom hade haft en praktikant och sen så lag dom upp en bild på mig. Ni kan gå in och läsa vad dom skrev om mig om ni vill. Asså först lär man gå in på själva gymmets hemsida som heter WWW.ROSAGYM.SE sen så står det blogg högst upp typ och om man trycker där så kommer man till deras blogg.

Den här bilden lag dom upp på bloggen.



Hoppas alla får en rolig lördag !

Puss&Kram♥
  

RSS 2.0