Julkalendern 2011

Årets julkalender 2011 heter Tjuvarnas Jul! Imorgon smäller det!



Puss&Kram

30e November

Godmorgon alla läsare!
Jag är ledsen att jag inte har uppdaterat så himla mycket nu på sistone. Men det har vart ganska mycket. Plugg, träningar, skola, julklappar. Haha, julklappar kanske inte för jag har ju bara vart in 1 gång och köpt men endå. Idag går jag till tio i 3. Och sista lektionen så är det elevens val men då har jag idrott.
Jag kan också berätta att igår på träningen så var det först en helt vanlig träning med passningar och spel och sånt men sen efteråt så skulle man göra ett YoYO-test. Och jag som var sjuk när dem gjorde det hela laget gjorde det igår. Det gick väl sådär. Men med ett sånt där test så är ju meningen att man ska bli bättre och bättre för varje gång.

Nu måste jag gå och äta någonting för annars kommer jag försent till skolan. Och det vill man inte göra när det bara är typ två riktiga skolaveckor kvar. 

Ps. det är sista November idag så imorgon börjar julkalendern! WEHO! 

Ni får en bild på mig i Hassela



Puss&Kram

Tv

Har precis tränat och ska nu sätta mig och kolla på Den som dräper och äta toast. Den som dräper är så himla grymt! Det är typ som en serie fast det handlar om typ nya mord eller fall efter varenda gång nästan ibland eller oftast kanett fall typp vara två eller tre avsnitt. Men det är så himla grymt iaf. Om ni inte har sett det så måste ni bara titta på det! Det handlar typ om mord. En varning till er som inte tycker om mord serier eller er som inte klarar av det.

Sen blir det att gå och lägga sig. 



Puss&Kram


Training

Träning handlar om kvalitet inte om kvantitet.

?

Hastings vs Jersey

Learning is a gift

You can be the famous guy in the world just if you want it. Just if you can take the pain to sit in a chair and learn you more. But that pain can make you stronger like a person. And if you like to learn that pain can be transformed with happines and good luck.



Puss&Kram

28e November

Godmorgon alla goa och glada!

Nu ska jag snart åka till skolan. Jag slutar kvart i 4 idag. Ganska sent men dan kommer gå jätte fort.
Nu är det Första advent. Jätte kul och jätte skönt! Jag fick en vit advent uppe i Hassela fick ni en vir advent eller fick ni en regnig advent?

Ska dra 



Puss&Kram

The Song Of The Day♥

Eric Saades nya skiva kommer snart ut! Den 30 November! Jag har redan förbeställt den! Och jag kommer till och med få en autograf på fodralet likadant som jag fick på förra! 

Här kommer hans nya låt! 



Puss&Kram

27e November

Hejhej alla läsare!

Har nyss kommit hem från Hassela så jag sitter bara i soffan och gör ingenting. Tänker snart hoppa in i en skön varm dusch men jag vet inte när jag orkar. Haha, näe det ska jag nog göra nu. Men jag har inte uppdaterat nå i helgen för jag har vart i Hassela och jag kan inte lägga in inlägg från min mobil. Dåligt. Men jag kan gå in på bloggen. Men iaf. I Fredags så var ju jag på begravning av min biologiska farmor det givk bättre än förväntat. Sen efteråt så åkte vi hem till min farbror och fikade. Och han hade total rustat typ hela huset så det var jätte snyggt där nu.

Ikväll blir det att köpa hem pizza från Grillen och sen ska vi hyra hem en film. Vet inte vilken det blir för det står emellan nya Irene Huss och nya Maria Wern och Åsa Nisse för den måste jag bara se. Fast alla som har sett den säger att den är dålig men jag måste bara se den.

Här får ni några bilder som jag knäppte idag uppe i Hassela. Första snön!







Och ni får en bild på mig med



Puss&Kram

24e November

Hejhej!

Nu om precis 1 månad så är det julafton! Oh my God!
Jag sitter just nu och kollar på Dieselråttor och Sjömansmöss som vanligt och väntar på träning. Idag är det fotbollsträning igen känner mig jätte taggad! Imorgon kommer jag inte skriva nå mycket för imorgon ska jag åka på begravning. Inte kul men men. Men efter ska vi iaf åka till Hassela! WEHO! Vi ska vara uppe där ända till Söndag. Faan jag som hade tänkt åka och kolla på Breaking Dawn i helgen. Har ni sett den?

Nu ska jag återgå till mitt julkalender.

Puss&Kram

FN

Sitter nu och håller på med ett arbete om FN. Det går riktigt bra faktiskt. Det ska in nästa vecka på fredag så det är bara att jobba på. Jag håller på med organisationen UNICEF. Riktigt intressant faktiskt! Det UNICEF gör är helt otroligt! De jobbar för en sån himla bra sak, att motverka fattigdom, göra så att kvinnor blir mer värda i andra länder. Tex att de inte ska behöva bli könsstympade. Och att de i fattigare länder ska få utbildning och de försöker hjälpa undernärda. Så himla bra tycker jag!

 

Puss&Kram

23e November

Sitter i soffan och gör absolut ingenting. Inväntar att Bonde söker fru ska börja, snart är det säsongsfinal! Undrar vilka dem väljer! Det är det roligaste att kolla på.

Idag var ju jag inne i stan och skulle handla några saker. Och gissa vad jag handlade!? Årets första JULKLAPPAR!
Det var så himla kul! Jag älskar verkligen att köpa julklappar för man vet ju att man ska ge bort dem till olika personer jag man älskar. Så idag köpte jag julklappar till mamma, pappa och min kusin. Nu är det bara syster, min hund och min andra kusin kvar.

Och jag är så grymt avundsjuk på min tränare idag för han fyller 40 så han åkte iväg för att kolla på Barca- Milan. Så jävla avundsjuk till och med! Fattar inte att han får se Zlatan Ibrahimovic och alla andra bra spelare som spelar i dem bra lagerna.

Den härligaste bilden av vårt lag. Det är från Gothia i somras.  



Puss&Kram

I want

Jag vill ha! Hur snyggt skulle inte den här vara på julafton och man kan också ha den på sommaren. Hur snygg som helst! Och tänk er den här klänningen med ett par svarta högklackat, hur snyggt som helst! 

Den är ifrån Versace från H&M kostar 1299 kr



Puss&Kram


Sovmorgon!

Godmorgon alla morgon pigga!

Jag har sovmorgon idag! Så himla skönt var det att inte behöva kliva up kl 6 utan att få kliva upp kl 7.30. Nu sitter jag och kollar som vanligt på Nyhetsmorgon. Den här tiden är den ända tid på året jag verkligen älskar när reklamen kommer för att nu är det ju bara jul reklamer på tv. Så nu gör det ingenting när ett program gör paus.

Idag blir det att gå i skolan till tio i tre, och sen ska jag kanske åka in till stan för att uträtta några saker. Och ikväll blir det nog att träna. Det blir nog att jag bara går ut och springer. Jag berättar sen vad jag ska köpa i stan.
 
Min favorit bild just nu



Puss&Kram

Nu

Nu sitter jag och kollar på pojkvänsakademin. Jag har nyss kommit hem efter träningen. Det gick bra precisw som jag trodde. Men det var jobbigt. Men det är väl vad det ska vara på en träning. Imorgon har jag sovmorgon. Skit skönt ska det bli snarare sagt, fast jag bara har gått en dag men man känner att kroppen lär ställa in sig.

Jag just nu 



Puss&Kram

Träning

Nu sticker jag på fotbollsträning! Första på typ 1 vecka. Hoppas det går bra, fast det tror jag. Får väl känna lite i början om det känns bra annars är det väl bara att göra knäövningar. Fotbollen är så himla mycket roligare nu för tiden än vad den var förr. Jag vet inte varför. Det kanske är bara att det går bra nu.
Den här veckan lär jag skicka ansökan till SPID också. Rix blir det först inte Lokal men om jag inte kommer in på Rix på söker jag Lokal.

Måste dra nu!



Puss&Kram


!?

Hej hej!

Har ni gjort någon önskelista än? Det har jag!! Haaha.. Det är ju en tradition som inte får brytas. Jag har gett mamma min önskelista så jag kan inte läsa upp allt men jag kan lägga upp dem saker jag kommer ihåg.
Jag rekommenderar verkligen att skriva en Önskelista för det får man sån julkänsla av och det är kul att kolla typ vad man önska sig förra året.

En rosa Onepiece, en hårddisk, en Samsung Galaxy s2 vit och själklart vill man ju ha någonting att gör på kvällarna på jullovet så då vill jag ha en färgkub. 




Puss&Kram
 

The Song Of The Day♥



Puss&Kram

22e November

GODMORGON!

Nu är det Tisdag igen! Visst är det skönt!? Idag ska jag gå i skolan. Första dagen på nästna 2 veckor känns det. Haha... näe inte 2 veckor kanske men iaf 1 vecka. Och dagen kommer bestå utav skola och träning. Värsta kul med träning det känns som det var typ 100 år sedan jag var på en fotbollsträning. Men jag kommer garanterat få träningsvärk efter.

Ni får en bild på mig som jag knäppte förra veckan.



Puss&Kram

Klart!

Idag så har min dag mest vart att storstäda mitt rum till julen. Det gick riktigt bra faktiskt trodde det skulle vara mycket jobbigare än vad det var. Men det vart faktiskt fint till slut. Det kanske inte syns så himla mycket på bilderna men det var mycket ´mer att jag lära damma och dammsuga än ta upp saker från golvet för det hade jag inte så mycket.

Före:

 
 
 

Efter:

 
 


Puss&Kram

Springa

Hejhej!

Nu sticker jag ut och springer en liten snutt för att kolla om bena är klar till morgondagens fotbollsträning.
Och det hoppas jag verkligen!



Puss&Kram


Powerwalk

Nu drar jag ut på en liten promenad för att komma ut lite i friska luften. WEHO!



Puss&Kram

Tomte reklam nu?!?!

AAah har ni sett att de har redan nu börjat jätte mycket med julreklam eller tomte reklam! Det är ju jätte mysigt men det är väl lite tidigt eller?! Joo eller kanske inte för det är ju advent nästa helg men ändå kan dem inte börja med all julreklam typ till torsdag eller nått, men iaf så att det är lite närmare söndag då det är advent.

 

Puss&Kram


The Song Of The Day♥



Puss&Kram

Dagens





Puss&Kram


21e November

Godmorgon Alla fina!

Sitter just nu i soffan och kollar på Nyhetsmorgon, en standard varje dag. Man måste ju veta lite i världen också inte bara allt som står i skolböckerna i skolan. 

              
(Jag och några vänner för exakt 1 år sedan, Love) 

Puss&Kram


Hur Många Lingon Finns Det I Världen

Nu har vi precis tittat klart på Hur många lingon finns det i världen. Och den var hur bra som helst! Den var ju som en komedi man skratta typ hela tiden och man tyckte bara att dem var gulliga. Fast det var jätte sorgligt när en dog. Då var den inte som en komedi.

Nu blir det att bara gå och lägga sig för imorgon blir det att storstäda rummet till jul. Det ska bli intressant vad man kommer hitta då. Man brukar alltid hitta saker som man typ lagt på nått smart ställe för ungefär kanske några veckor sedan men som man aldrig hitta nå mer, men det kommer man säkert hitta nu.
Plus att imorgon får jag börja träna igen! Fast lite lugnt bara för nu är jag inte sjuk längre! WEHO! Japp så nu blir det väl lite anabola steroider så att man så snabbt som möjligt bygger muskler. Haha.. Nej absolut inte! Det ska jag inte göra. 

Näe men nu ska jag nog gå och lägga mig. 
Godnatt alla söta 




(Här får ni en liten bild på Ludde uppe i Hassela)

Puss&Kram 


Videoklipp

Det var många som skicka och fråga om jag inte kunde lägga ut ett videoklipp på Dieselråttor och Sjömansmöss så här kommer första avsnittet av Dieselråttor och Sjömansmöss.



Puss&Kram

20e November

Hejhej!

Nu sitter jag i soffan med Ludde och myser. Jag och min familj kom hem från Hassela för kanske ca 2 timmar sedan. Och sedan dess har jag bara suttit med bloggen och fixat lite blogg design. Den är mycket bättre nu iaf är vad den var förr. Men om jag ska göra nått mer så är det små förändringar. I Hassela var det jätte skönt men vädret var väl inte det bästa iaf, det regnade typ hela tiden. Och väderprognosen visade att det skulle snöa. Men det gjorde det ju inte såklart.

Nu ska jag iaf vara lite duktig och försöka hjälpa mamma med matten. Om det går. Haha...


Min framtida tatuering

Så här ser min framtida tatuering ut. Och det har jag gått och tänkt på länge faktiskt så det är inte en sak som jag bara säger. Den är jätte snygg plus att den är liten så man blir nog inte så trött på den. Och att budskapet i den älskar jag! Man ska ALDRIG ge upp!  

Psst... Jag vet att min mamma läser det här, så nu vet du ska ge mig i födelsedagspresent eller julklapp. haha... älskar dig!


(Fast jag vill ha den på högerhanden för jag har klockan på vänster hand)

Puss&Kram


Twilight Fan Event

Alla har väl hört talas om Twilight Fan Event som var i Stockholm alldeles nyss typ? Om att filmen Breaking Dawn ska komma ut.
Så Robert Pattinson och Ashley Green kom till Hovet i Stockholm och pratade om filmerna och så de vart intervjuade utav Cissi Wallin hon som var med i Tjenare Kungen. Men iaf JAG var där! Och det var så jävla coolt! 
Så jag kom på att jag inte har visat er någonting utav det. Så jag tänkte faktiskt nu lägga in lite bilder medans jag bara sitter och slappar i soffan i Hassela. Och då medans jag har det skönt kan jag roa er lite med lite bilde också eller lite och lite, det är en del.

Vissa bilder som man ser framifrån dem bilderna tog jag från en duk eller en tv som hängde uppe på en väg på Hovet så alla skulle kunna få se dem framifrån. För där vi satt såg man bara ryggarna på dem.

Luta er tillbaks och njut! Iaf alla ni som är fan till Twilight.




(Han ger autografer till dem som hade fått VIP biljetter)























Här fick ni lite och kolla på. Och sista bilden lärde jag bara lägga till bland dem andra fantastiska bilderna.

Puss&Kram

 


Weird design

Hej igen alla läsare!

Bara så att ni vet så är det nå konstigt med min blogg just nu. Designen är jätte ful men jag kan inte göra nånting åt det nu så det får bli på Söndag. Men ni får stå ut tills dess.

Snart blir det att åka till HASSSELA!!! Love it! Hoppas ni också får åka eller vara med dem ni älskar den här helgen före första advent. För snart kommer det ju bara bli fullt med julklappsshopping och annat roligt innan jul.

Inläggena blir jätte tråkiga nu när jag inte lägger in nå bilder men på den här datorn finns det inge bilder på. Men på Söndag ska ni också få bilder. Jag lovar! 

Puss&Kram

The Song Of The Day♥


Jobb

Godmorgon alla läsare! Har ni sovit gott? Det har inte jag, jag har svettas som en gris inatt. Inte kul. Men sen efter en stund så somna jag iaf så det var ju skönt. 
Nu sticker jag iväg och jobbar! 10.00 till 14.00 på wenglers. Sen direkt efter när jag har slutat så kommer pappa upp och hämtar mig och mamma och då åker vi direkt till Hassela! Guud vaa skönt!

Måste dra nu!

Puss&Kram

misstag

Ta åt dig av det positiva, ignorera det negativa och lär dig av dina misstag.


Dagens outfit

Här kommer den!




(Skinn tights, långt linne, svart sjal)

Puss&Kram


Dieselråttor och Sjömansmöss

Har nyss vart och handlat med mamma. Och det gick bra. Vart ganska mycket för vi köpte lite till jul ocksån som t.ex pepparkaksdeg, julmust och kanel.
Asså jag längtar så grymt mycket til julen så att det inte är sant!

Så just nu sitter jag och kollar på en gammal julkalender. Dieselråttor och Sjömansmöss! Det är jätte kul att kolla om på gamla julkalendrar. Nästa julkalender jag ska kolla på tror jag blir Kasper i Nudådalen. Det är också så sjukt kul att kolla på!

  
(Jag kollar på youtube för då kan man välja vilket avsnitt man vill se.)

Puss&Kram


FROST

Vet ni vad jag såg när jag vakna ?!?! FROOSST! Ute på gården!
ÅÅåh det är så himla mysigt!! Och mamma sa att det skulle komma snö på Söndag fast det skulle vara uppe i Hassela. För vi ska dit i helgen.





Puss&Kram

18e November

Godmorgon alla läsare!

Hur är det med er? Med mig är det bra! Men jag är hemma från skolan idag med.

Idag ska jag bara ta det lugnt och sen ska jag också åka till konsum med mamma och hjälpa henne handla.
Nu ska jag gå och äta frukost sen blir det att göra sig klar.

Jag just nu--> 


(Jag idag, precis efter att jag hade vaknat.)



Puss&Kram

The Song Of The Day♥

Dagens låt är

WHEN I LOOK AT YOU- MILEY CYRUS

Därför att den är romantisk och kärleksfull och att jag känner att den här låten passar in på hösten 2011!



Och sen tyckte jag att den här passa in till låt titeln.

 

Puss&Kram

Dagens outfit

Ljuset på bilderna blir jätte konstiga om det är mörkt inne i mitt rum och jag tar bilder. De blir typ orange/röd. Inte så himla snyggt men jag hoppas att ni står ut med det.
 

(Mitt ansikte vart värsta konstigt på den här bilden så därför får ni en till med bara ansiktet. Fast då är håret utsläppt.)


Puss&Kram


DONUT!

AAAH!!!! Vet ni vad jag fick hem på posten idag då ?!?! En Donut!
ÅÅåh, det är så himla snyggt att ha en donut i håret och sen ha typ på smycken i och sen kanske tighta mörk blåa jeans och en vit stickad långärmad tröja! Så snyggt.
Och det passar jätte bra på vintern för det är jätte snyggt att ha en sjal till!



(Bilderna vart inte super duper bra men jag hoppas att dem duger!)

Puss&Kram


17e November

Hejhej!
Hur är det med er? Med mig är det toppen! Eller aa, ganska iaf.

För jag har vart hemma från skolan hela veckan. Inte kul kan jag säga men men... Det var en ganska bra vecka för mig att bli sjuk på bara för att det är temavecka nu i skolan. Och då gör man typ ingenting. Jag skickade till min kompis Linn typ i Tisdags och fråga om jag hade missat nånting och frågade vad dem hade gjort för något. Och hon sa att det dem hade lärt sig var sånt man egentligen inte behövde lära sig. Och att det enda dem hade gjort var att kolla på Sagan om Ringen 1. Och den hade dem inte ens kollat klart på. Haha... Okej det verkar inte som om dem jobbar ihjäl sig iaf. Det är ju bra!

Just nu ligger jag i min säng och kollar på Sex And The City! Det är så grymt bra så att det inte är sant! Om ni inte har sett det någon gång så rekomenderar jag verkligen det! Men jag varnar att vissa som har sett på det tycker att det är lite för mycket sex scener men det är det inte tycker jag för det jag tycker är bra med Sex And The City är hur dem tänker, kläderna/modet och det som händer liksom. Och vad som händer med Carrie och Mr Big!!
Eller det får man ju veta i filmerna men iaf!!

Nu skriver jag lite mycket det vet jag men det var ju så länge sedan jag skrev här på bloggen!

Här kommer det en bild på mig från idag!



Puss&Kram

RSS 2.0